Puckababy | The Bag Newborn – slaapzak

Puckababy heeft een nieuw item aan haar super zachte babycollectie toegevoegd: The Bag Newborn. Een reversible 4 seizoenen slaapzak voor de allerkleinsten die de baby warm houdt en rustig slapen bevordert.

The Bag Newborn is een slaapzakje dat aan beide kanten draagbaar en dubbel gevoerd is. Door de buitenzijde te maken van luxe teddy en de binnenzijde van zacht katoen ontstaat een heerlijk 4 seizoenen slaapzakje voor de allerkleinsten onder ons.

Puckababy | The Bag Newborn

Aan de mouwtjes van het slaapzakje zitten anti kraswantjes om babyhandjes warm te houden en het voorkomen van krassen in het gezicht van de baby. Hierdoor is het slaapzakje ook geschikt voor babietjes met exceem. De pasvorm en warmte van The Bag Newborn zullen kindjes rustig laten slapen en voorkomen dat kleintjes zich ‘verloren’ en ‘onbehaaglijk’ voelen in hun bedje.

Het Puckababy assortiment bestaat uit prachtige items voor baby’s van geboorte tot kleuterleeftijd. Puckababy biedt kleine slapers het heerlijke gevoel van geborgenheid.

De Puckababy The Bag Newborn is verkrijgbaar in in wit en grijs en kost €59,95. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op Puckababy

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: