Puntenlijstje voorkomt laarzenstress | winactie

Vintage en retro ik heb er wat mee. Niet alleen in mijn interieur, maar ook in kleding en accessoires. Met een dochter met dezelfde voorliefde, leek het zoeken naar nieuwe laarzen een opgave. Echter met haar puntenlijstje voorkwamen we laarzenstress.

Het verschil tussen vintage en retro is heel gemakkelijk: vintage is echt oud en dus een origineel product uit lang vervlogen tijd. Retro daarentegen is een nieuw product met een look & feel die oude tijden doet herleven. En hoewel we voor het interieur, accessoires en kleding echt wel naar vintage grijpen. Kiezen we voor schoenen liever voor retro. Mijn moeder leerde me immers altijd dat een schoen – zeker voor voeten in de groei – zich naar je voeten gaan vormen en elke voet is uniek. Retro schoenen it is dus!

Op zoek naar een paar nieuwe laarzen, is het nog best even zoeken geblazen. Ik begin laarzenstress te voelen. Dochter heeft echter een puntenlijstje gemaakt waaraan de laarzen absoluut moeten voldoen. Een lijstje dat we puntsgewijs moeten afvinken om überhaupt het perfecte paar te kunnen vinden. Weg met die laarzenstress dus!

Lijstje voor de perfecte retro laars

 1. Hij moet van suède zijn
 2. Geen glimmers of andere blinkende details
 3. Lichte stiksels op donkere stof
 4. Geen strakke laars
 5. Geen opvallende kleur
 6. Spekzool

De zoektocht was dit keer in de vorm van een avondje online surfen langs diverse schoenenwinkels en webshops voor kinderkleding. Dat ik die avond meer “Nee” dan “Ja” hoor, verbaast me niks. Het is ook best een aardig wensenlijstje waaraan haar laarzen moeten voldoen. Een paar keer probeer ik een paar punten te vergeten, maar die keuzes worden gelijk van tafel geveegd. Dit lijstje is het, hier moeten haar laarzen aan voldoen, punt uit.

Je kan je inbeelden dat ik een gat in de lucht sprong toen na een paar uur er 3 verschillende laarzen op ons beeldscherm stonden. Alle drie waren ze prima en door dochter haar selectie gekomen. Nu moest hij komen, de ultieme keuze.

retro laars develab redrag boots laarzenstress

Welke laars is het geworden?

De vraag is nu: kiezen voor voor de grijze laars van imitatieleer. Gaan we voor de suède laars met tassels of wordt de uiteindelijke keuze toch de stoere boots met veters. De laarzen zijn aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk valt de laars van imitatieleer (want geen suède) als eerste af. Welke nummer 1 is geworden zie je hieronder.

develab boots laarzen meisjeslaars retro suède love4kidz laarzenstress

De keuze is uiteindelijk gevallen op de bruin suède laarzen met tassels en een spekzool van Develab. Niet geheel onbelangrijk is de lichte stiksel die precies overeenkomt met dochter haar puntenlijstje. De laarzen zien er niet alleen geweldig uit, ze lopen ook heel lekker. Al met al is het een super goede keuze gebleken. Dat de kwaliteit van Develab schoenen en laarzen op en top is en het een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft is voor mama ook niet onbelangrijk. Een mooie, goede en gezonde laars voor een meisje met een duidelijke smaak.

Aan de grote glimlach van dochterlief kan ik uiteindelijk niet anders dan concluderen dat dit precies de juiste keuze was. Daarnaast begin ik steeds meer respect te krijgen voor haar duidelijke smaak en helder puntenlijstje. Voor het zoeken naar zomerkleding ga ik hier zeker gebruik van maken. Zo voorkom je dat je afwijkt van wat je eigenlijk zoekt en dat je helder voor ogen houdt wat je mooi vindt.

develab boots laarzen meisjeslaars retro suède love4kidz laarzenstress

develab boots laarzen meisjeslaars retro suède love4kidz laarzenstress

Winactie

In samenwerking met Develab mag Love4Kidz 1 x een paar bruin suède laarzen weggeven in maat 32.

Wil jij kans maken op deze super leuke retro laarzen voor een hippe meid? Lees dan hieronder wat je moet doen. Meer winacties zien? Die vind je hier.

WAT MOET JE DOEN?

 1. Volg ons op 1 van de volgende Social Media kanalen:
  –  Facebook
  –  Instagram
  –  Bloglovin
  –  Twitter
  –  Pinterest
 2. Deel dit bericht op je eigen Facebookpagina
 3. Plaats een comment onder dit artikel | Waarom kies jij voor deze laars?

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

22 Responses to "Puntenlijstje voorkomt laarzenstress | winactie"

 1. Jacques (Opa) says:

  je stelt: waarom kies je voor deze laars? Volgens mij is het de enige die gewonnen kan worden, toch? In ieder geval scheelt dat veel overleg met mijn kleindochter.. die kan -net als ik- ook altijd moeilijk kiezen. Nu telt een oud verbasterd gezegde.. een gewonnen laars moet je niet in de “bek” kijken..
  Ben benieuwd

 2. Nienke says:

  Stoer, maar toch ook meisjesachtig en ideaal te combineren met iedere outfit. Perfect voor mijn meisje met maat 32!

 3. melissa says:

  Dochter elise heeft nu ook maat 32 en vindt laarsjes toch echt het fijnste zitten. deze lijken me erg comfortabel en passen overal bij. Develab kennen we ook, daar hebben we vaker laarsjes van. Ik waag graag een kansje en ik vob via fb, bl, ig, pinterest. liefs melissa

 4. Marcia Kan says:

  Wat knap dat uw dochter al zo’n duidelijke eigen mening heeft! Misschien niet altijd even handig, maar wel bewonderenswaardig dat ze niet persé met de grote meute mee hobbelt! Onze oudste dochter Elisa krijgt nu ook steeds meer haar eigen wensen (lees eisen) op het gebied van schoenen en kleding. Deze laarzen zijn stoer, maar door de tassen toch ook meisjesachtig. Perfecte combinatie voor onze bijna puber! 😉
  Ik volg u al langer via FB (Marcia Kan), Instagram en Twitter (marcia1981k).

 5. Moniek Slootweg says:

  Wat gaaf dat je dochter al zo’n mooi lijstje kan produceren!
  Hoewel… shoppen wordt dan wel ingewikkelder…
  Die van mij is nog niet zo ver: een beetje stoer (dus geen roze…) en ze moeten lekker zitten.
  Ik denk dat deze daar wel aan voldoen!

 6. Erika van Koert says:

  Wat een stoere laarzen .
  Door de kleur en het hippe model is hij onder Veel verschillende outfits te dragen

 7. Chantal van Tuijl says:

  Exact de goede maat voor mijn dochter, geweldig!! Deze laars vinden wij erg mooi, we houden van eenvoud en kwaliteit. Hippe kleuren zoals roze of geel vinden wij ook mooi, maar bruin is gewoon veel handiger! Dat past overal bij en dat heeft als voordeel dat mijn dochter zulke fijne laarsjes gewoon elke dag aan kan!

 8. Karen says:

  Ge-wel-dig mooi zijn ze, ik zou ze ook wel willen;-), mijn kleine meid zal ze ook fabtastich vinden! Ik zie haar er al mee rondlopen.

 9. CJM de Kok says:

  Super leuke laars voor mijn dochter die net in maat 32 zit, stijlvol en lekker warm in de winter om toch ook lekker in te kunnen spelen

 10. melissa says:

  Wat een mooie laars. Zou zo ook mijn keuze kunnen zijn; hip, stijlvol en lijken me heerlijk vinden. Onze (bijna; over 1 week) 6 -jarige dochter heeft al maat 31 en zegt nu dat haar laarsjes te krap zitten. dus zou heel leuk zijn als ze binnenkort deze superhippe laarzen mag gaan dragen. ik volg via alle kanalen muv twitter. liefs melissa

 11. Anneliese de Waal says:

  Wat een prachtige laarzen, zou mijn dochter prachtig vinden, zien er schitterend uit !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 12. leyla says:

  ik zou het heel graag willen voor mijn dochtertje, mooie laarzen! ik volg jullie op FB en Instagram (run.reload.repeat), vorige mailadres was verkeerd…

 13. leyla says:

  ik zou het heel graag willen voor mijn dochtertje, mooie laarzen! ik volg jullie op FB en Instagram (run.reload.repeat)

 14. Nynke B says:

  Mijn dochter loopt nu constant op regenlaarzen, maar dat is niet goed voor haar voeten en ziet er natuurlijk een stuk minder mooi uit dan deze laarzen.

 15. Brit Weijers says:

  Mooi voor mijn kleindochter wat zou ze trots zijn. facebook

 16. wilmsen anita says:

  ik vind de laarzen erg hip, ik doe mee

 17. Yvonne Kooistra says:

  Superleuk! Mijn dochter heeft nu net maat 32 en zou hier heel blij mee zijn 😃

 18. Marian B says:

  Mooie laarzen! Ik zou ze zelf wel willen dragen, maar helaas past maat 32 mij niet meer. Mijn dochtertje past ze ook nog lang niet, maar ik heb wel een nichtje die dit laarsje past! Zou haar er graag blij mee maken.

 19. Jan says:

  Prachtige laars, ook ik waag er graag een kansje voor.

 20. Alyt van der Heide says:

  Graag doe ik mee voor mijn dochter. Nu nog maatje 31, maar binnenkort op zoek naar nieuwe schoenen.
  Deze laarzen staan overal bij en zijn comfortabel. Ideaal! Wie weet scheelt het “schoenen-pas-stress”

 21. Marguerita says:

  Het is inderdaad een heel mooie laars! En de voetjes van mijn dochters blijven groeien, dus ik doe graag mee. Develab is een fijn merk!
  Marguerita onlangs geplaatst…Once upon a mermaid… met de Tiger Tribe Bath StoriesMy Profile

 22. Marian Zw says:

  Deze zijn echt heel erg mooi! En wat fijn dat jij voor mij de zoektocht gedaan hebt 😉 maat 32, ook de maat van mijn meisje. En laat ze nu helemaal geen laarsjes hebben. Volg je via facebook, teitter, bloglovin en instagram

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: