Quut | design strandspeelgoed

Eindelijk is hij daar: de zon! Naar buiten gaan we … en dan het liefst spelen met water, zand en Quut. Quut maakt strandspeelgoed: schepjes, emmertjes, zeefjes. Maar dan met een prachtig design waar ik verliefd op ben geworden.

Het moment dat ik het strandspeelgoed van Quut ontdekte ben ik verliefd. Wat een prachtige ontwerpen voor een simpel concept: emmer, schep, zeef en vormpjes. Alles hebben ze bij Quut, maar dan net even anders. Strandspeelgoed met een twist. Alle items komen uit de hoge hoed van de designers van Pars Pro Toto uit België.

Quut strandspeelgoed

De Quut emmer Ballo is een grappige bal met een flexibel handvat. In de bal zit een opening waarin je gemakkelijk water of zand kunt stoppen. Door zijn grappige stervormige opening ontstaat meteen een schenktuit, zodat het gieten van het water heel precies kan gebeuren. Maar het allerleukste is de zweef-hark Triplet. Deze grappige tuit doet nog het meest aan een kwal denken die in het water zweeft. Boven op zitten kleine gaatjes en vier tanden van een hark. De onderkant is een tuit waar zand en water doorheen kan. Met dit grappige ontwerp maak je de mooiste zandkastelen.

Quut | Scoppi €19,99 Ballo €15,99, Triplet €6,99 o.a. verkrijgbaar bij Kiwikids | Quut 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: