RAINE | Meisjes zijn Rocking Ballerina’s in tutu’s

Ja, ik ben heel erg blij dat er tussen het jongensgeweld dat in huis rondloopt ook nog een meisje aanwezig is. Een stoere meid dat wel. Eentje met een eigen willetje. Een Rocking Ballerina zullen we maar … Rocking Ballerina’s in tutu. Laten ze daar bij RAINE nou net raad mee weten.

Oh, kan ik er van genieten; een prachtige tutu of petticoat. Hoe meer tule hoe beter. Zelf heb ik een mega gaaf exemplaar van Reinders (denk Carrie uit Sex in the City). Deze draag ik het liefst met mijn zwarte Rocking Ballerina’s biker van RAINE. Aangeschaft op het Linda Event vorig jaar en een van mijn best buys ever! Dat ze bij RAINE net zo denken over tutu’s als ik, zag ik op hun website. De ene stoere meid na de andere gehuld in tule, tricot en leer. En nog veel beter niet alleen voor dames, maar ook voor mini-me’s. Hun collectie tutu’s is werkelijk geweldig. Met als absolute favoriet voor dochterlief de long tulle skirt. Ik ben er helemaal verliefd op.

long tulle skirt rocking ballerina raine

Tule Tutu | Rocking Ballerina’s

Dit exemplaar komt absoluut op onze wishlist … Echt handig voor een schooldag is hij echter niet. Dochter fietst sinds zo op de Middelbare School zit elke dag 4 kilometer naar school en in een lange tule rok is dit niet veilig en niet praktisch. De long tule skirt blijft dus even op het verlanglijstje staan. Neemt niet weg dat we als nog een mooi alternatief vonden tussen het tule tutu aanbod bij RAINE.

long tulle skirt rocking ballerina's raine

Een korter en iets pittiger model is uiteindelijk de definitieve keuze geworden. Super leuk en handig om mee te fietsen. Daarnaast heeft ze al een paar zwarte biker boots en een zwart leren jasje, dus de outfit is al helemaal klaar. Hup tutu in het virtuele mandje en naar de kassa … Alleen welke kleur tutu willen we eigenlijk? Want naast wit is er ook een zwarte, grijze en een donkergrijze verkrijgbaar.

De keuze valt op

De keuze valt uiteindelijk op de donkergrijze tutu. Deze bestaat overigens uit drie lagen tule met een katoenen onderrok. Ze hebben ook een ‘over the top’ versie van 5 lagen tule en een onderrok van satijn. De tutu is van zachte tule. Hierdoor valt hij mooi slank langs het lichaam. Hierdoor creëer je net even eenvoudiger de stoere look.

long tulle skirt rocking ballerina's raine

Zodra de tutu binnen is, plaatsen we een stoer Outfit of the Day.
Alle andere outfits kun je hier bekijken.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: