Ralph Lauren | De Polo Bear Sweater

Ralph Lauren weet heel goed wat zijn klanten willen zien en dragen. Middels het ‘Bring it Back program’ kan je aangeven welk design je mist in de collectie. Uitkomst van dit programma is de revival van de Polo Bear sweater, zowel voor volwassenen als voor kids.

Je moet er van houden, dat geven we toe, maar met de opkomst van de retro ‘kerst truien’ met afbeeldingen van de kerstman, een sneeuwpop of een rendier, moet de Polo Bear sweater wel opnieuw een hit worden.

ralph lauren, wintercollectie, polo bear sweater, iconisch

Zowel voor volwassenen als voor kids heeft Ralph Lauren besloten dit iconisch ontwerp nog eenmaal in de collectie op te nemen.

Jongens krijgen een stoere college beer, met een crème pantalon, donkerblauw Colbert en gestreepte strop. Meisjes van 1,5 tot 6,5 jaar krijgen een echte dames beer, met parmantige tred, kek zwart hoedje en chique rood jasje.

ralph lauren, wintercollectie, polo bear sweater, iconisch

Ralph Lauren | de Polo Bear Sweater | €125,- | 1,5 jaar t/m 14 jaar

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Ralph Lauren | De Polo Bear Sweater"

  1. Henny says:

    Ik zoek me eigen rot haha is ie al ergens verkrijgbaar. Ik zoek maar 98/104. Kan ‘m nergens vinden en wil ‘m zo graag voor me kleine.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: