Rammelaars Russian-style

Rammelaars blijven leuk. Ze maken niet dat vervelende elektronische geluid, maar zorgen toch voor een verrassingseffect wanneer je ermee geschud. De rammelaars met een Matroesjka pop is helemaal Russian-style in vrolijke retro kleuren.

De rijk beschilderde Matroesjka rammelaars zijn niet alleen voorzien van heldere, vrolijke kleuren. Ze zijn ook nog eens versierd met glitter en goud effect. Als de zon op de rammelaar schijnt, lijken de kleuren te leven. Zo helder. Door gebruik te maken van contrasterende kleuren, zal elk kindje er gretig naar graaien. En dat geeft niks, daar zijn ze voor gemaakt. Afgewerkt met kindvriendelijke coating zodat de verf netjes op zijn plek blijft zijn ze veilig door zelfs de allerkleinsten te gebruiken. Rammelen maar.

russische rammelaar kipkeesrussische rammelaar kipkees

Extra leuk is de rammelaar omdat hij na gebruik ook prima dienst kan doen als accessoire. Het koddige vrouwengezichtje, de vrolijke kleurtjes. Jammer om deze rammelaar op te bergen in speelgoeddoos of –kist. Wij zetten deze rammelaar, in een set van 3, in een aantal kleine vaasjes op de kast. Gewoon omdat ze zo leuk zijn.

Rammelaar Matroesjka is 18 cm hoog en gemaakt van hout. Ze zijn er in diverse kleuren voor €22,95 bij KipKees

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: