Ravensburger | Bordspel ‘Op jacht naar Hubi!’

Ravensburger komt met een nieuw spel voor intelligente electronica ‘Op jacht naar Hubi!’. Dit spookachtig achtervolgingsspel draait om Hubi – een hongerig spookje – dat stiekem alle lekkere hapjes  heeft gepikt. Door samen te werken kan dit kleine griezeltje omsingeld en gepakt worden. De bewoners van het toverhuis helpen je Hubi te vinden door aanwijzingen te geven via een magisch kompas.

Leuke van het Ravensburger spel ‘Op jacht naar Hubi!’ is dat spelers samen moeten werken om de kleine schrokop Hubi te pakken. Spelers winnen of verliezen dus met z’n allen. Ideaal voor iedereen die niet tegen z’n verlies kan.

Ravensburger op jacht naar hubi

Zo speel je het spel
Schakel het magische kompas in en plaats het op het 3D speelbord. Het kompas zal je tips geven en ervoor zorgen dat de dieren in het huis tegen je praten. Zo kun je met z’n allen opzoek naar de toverdeur in het spookhuis. Daarna is de jacht op Hubigeopend. Want makkelijk laat hij zich niet pakken.

Dit spookje wordt namelijk door het piepen van de scharnieren in de toverdeur wakker. Met z’n allen ga je op zoek naar de kamer waar Hubi zich verstopt heeft. Maar helaas blijft hij niet op 1 plek zitten. Steeds als hij zich verplaatst roept hij: “Boeoehh, ik ben Hubi het spookje! Ik wandel door mijn huis, jullie vinden mij nooit!”. Zodra een speler in dezelfde ruimte als Hubi is, kan hij zich niet verstoppen. Hij gaat wel jammeren. 1 speler is echter niet genoeg om hem te vangen. Voordat het spookuur begint, moeten er 2 spelers in dezelfde kamer zijn. Dan hebben alle spelers gewonnen.

Op jacht naar Hubi | 2-4 spelers | 5 tot 99 jaar | verkrijgbaar in speelgoedwinkels en warenhuizen | € 39,99 | Bart Smit

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: