Ravensburger | Outdoor Mandala-Designer

Ravensburger komt deze zomer met een Outdoor Mandala Designer. Een mandala voor buiten. Waarmee je met stoepkrijt de mooiste ontwerpen maakt op de stoep, weg of oprit. Maar hoe werkt deze Mandala sjabloon? Wij testten hem uit op de eerste zonnige dag van het jaar.

Outdoor Mandala Designer

Naar buiten, naar buiten. Wat zijn we daar aan toe! De zon schijnt (zacht), het is droog en dus gaan we naar buiten. Heerlijk genieten van de eerste zonnestralen. De Outdoor Mandala-Designer nemen we mee, want dit sjabloon kunnen we mooi testen nu het niet meer regent. Uit de doos komt een groot opvouwbaar sjabloon met heel veel uitgesneden figuurtjes en een pakje met krijtjes. Op het eerste gezicht vinden we de krijtjes wat klein en nemen we de grote stoepkrijten ook mee (voor de zekerheid), maar al snel blijkt dat de smalle krijtjes ideaal zijn om de lijnen van de mandala mee neer te zetten.

Outdoor Mandala Designer

Het sjabloon is ingedeeld in vier verschillende partjes. Omdat wij de Mandala ‘Animal Fun’ hebben, staan op onze sjabloon heel veel verschillende dieren. Zo kun je kiezen voor een huisje met zon en tulp, een gekke aap, een hondje met bot en diverse diertjes uit de tuin. Elk kwart van de cirkel heeft een ander onderwerp. Wij beginnen met het huisje.

Outdoor Mandala Designer

Het opzetten van de mandala is heel eenvoudig. Leg het sjabloon op een goede ondergrond en trek met een krijtje rondom de mandala. Zo heb je en perfecte cirkel. Kies nu voor één van de vier kwartjes en begin deze over te trekken in de gewenste kleur. Als je met het eerste kwart klaar bent, kies je een andere door de mandala binnen de cirkel te verschuiven. Ja kan natuurlijk ook kiezen om 4 verschillende designs te gebruiken. Maar wij kiezen voor 4 keer dezelfde. Kijken of we dat netjes voor elkaar krijgen.

Outdoor Mandala Designer

Nu herhaal je het omtrekken net zo lang tot je alle kwarten van je cirkel hebt gehad. Haal nu de mandala weg en tadááá je kunstwerk is BIJNA klaar. Pas als je het sjabloon hebt weggehaald zie je precies wat je kunt gaan inkleuren. Zo ontstaat er bij ons een straatje grappig gekleurde huisjes.

Outdoor Mandala Designer

Outdoor Mandala-Designer | 4 designs: dieren, feeën, bloemen en vlinders & romantische tuin | Ravensburger | leeftijd 5+ | €14,99 | o.a. verkrijgbaar bij Bart Smit

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: