Rebbel & Keet | de leukste knuffels met een extraatje

Ohhh wat zijn ze leuk, de knuffels van Rebbel & Keet. Deze geweldig grappige poppetjes met vrolijk gekleurd piekhaar zijn niet alleen maar knuffels. Ze zijn de toegang tot het digitale boek waarin Rebbel & Keet de hoofdrol spelen. Stoere kids, stoer getekend gemaakt van eco-katoen en denim.

rebbel-en-keet-knuffels

Ik vind ze zo schattig de stoere Rebbel en de eigenwijze Keet. Ze zijn anders dan alle andere knuffels die ik tot dusver heb gespot. Deze knuffels zijn niet alleen maar knuffelbaar, ze hebben duidelijk hun eigen karaktertje. Ze zien er super stoer uit. De zwarte lijnen gecombineerd met een contrast kleur maakt dat deze figuurtjes opvallen tussen alle andere knuffels.

rebbel-en-keet-knuffels

Maar een knuffel blijft een knuffel, dat is absoluut waar. Daar is Rebbel & Keet zo ontzettend anders. Want Rebbel & Keet geven toegang tot het digitale boek waarin ze de hoofdrol spelen.

Super leuk natuurlijk want zo komen de figuurtjes echt tot leven. Zeker omdat het boek niet af is. Er komen telkens nieuwe avonturen bij. Met de unieke QR code komt de wereld van Rebbel & Keet via je telefoon en tablet tot leven. Hier moet je toch wel verliefd op worden.

rebbel-en-keet-knuffels

Rebbel & Keet | inclusief digitale boek | €24,75 | verkrijgbaar via de webshop van Rebbel & Keet

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: