Red-Rag | Boys will be boys

Jongensmama’s hoeven we niets te vertellen over de stevigheid en stootvastheid van de ‘Jongensschoen’. Een jongensschoen moet er namelijk, eenmaal aan de voet van een echte bink tegen kunnen dat zijn levensduur op allerlei verschillende mogelijkheden en momenten op de test wordt gesteld. Als mama van twee binken ben ik dan ondertussen een expert in het vinden van de perfecte schoen die een heel seizoen mee gaat. Onze find van deze week: stoere sneakers van Red-Rag.

Red-Rag-winter-jongensschoen

Een wintercollectie vol donkere stone washed kleuren en grove stiksels en ruwe applicaties. Dat is de Red Rags collectie voor Boys. Vooral de stone washed kleuren zorgen ervoor dat de collectie in het oog springt. Geen knalgroen, maar een groen met een versleten look. Zo hoef je niet bang te zijn dat bij het eerste wedstrijdje ‘glidings‘ maken de schoenen al afgesleten lijken. De kleuren verhullen het stevige werk dat ze moeten verzetten om de winter goed door te komen. Daarnaast zijn de kleuren wel helemaal van nu: oranje, blauw, groen … Red Rag zorgt naast stevigheid ook voor ware eyecatchers aan je voeten.

Red-Rag-winter-jongensschoen

Deze eyecatchers worden helemaal opvallend door de ruwe stiksels die op verschillende modellen te vinden zijn. Ze lijken kris kras geplaatst te zijn. Alsof een naaimachine is uitgeschoten, maar niets is minder waar. Deze stiksels zitten waar ze moeten zitten en vertellen het stoere verhaal van Red Rag: vernieuwend, anders en uniek. De combinatie van kleuren en stiksels en grove applicaties maken de eyecatcher schoenen compleet.

Red-Rag-winter-jongensschoen

Maar zijn deze eyecatchers ook stevig een robuust? Kunnen ze een jongensvoet aan? Ja absoluut! De Red Rag schoenen zijn naast stoer ook voorzien van een ruwe rubberen zool die rondom de schoen loopt. Door de zool te bewerken en te voorzien van grijze strepen lijken ze ‘gebruikt’. Echter zorgt deze zool er voor dat het wederom niet opvalt als de zool niet meer spik en span is. Deze sneakers horen te leven aan een jongensvoet en Red Rag zorgt hiervoor door alle problemen weg te nemen.

Red-Rag-winter-jongensschoen

De zool van de schoen zorgt ervoor dat je een stevige Red Rag afdruk achterlaat … daar waar je geweest bent.

Red-Rag-winter-jongensschoen

Red-Rag | kinderschoenen | prijzen variëren van €99,95 t/m 119,95 | maten: 20 t/m 40 | verkooppunten

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: