RedRag schoenentest – Tess

Namens Red-Rag en Develab mochten we 5 kindjes blij maken met nieuwe winterschoenen. Als tegenprestatie moesten de schoenen uitvoerig getest worden. Al snel ontvingen we mail van hyper blije kids en enthousiaste mama’s. De foto’s spraken boekdelen: alle kids zijn reuze blij met de schoenen. Of ze ook lekker zitten, ideaal zijn om mee te spelen en of mama en papa ze ook geweldig vinden, dat lees je de komende dagen in onze mama-testverslagen. Tess en Jacqueline trappen af met de knalblauwe Red-Rag sneakers met Studs.

Jacqueline – Wat een verassing!! Wij mogen de mooie blauwe schoenen van Red-Rag testen! Mama is zéér benieuwd hoe Tess  reageert op deze stoere schoenen. Tess is een écht meisje, fan van roze én met een stevige eigen wil. Zal ze de blauwe schoenen accepteren of stopt ze de schoenen weer in de doos ? Niets is eerlijker als de mening van een kind. Mama gaat er voor zitten met een camera in de hand.

Red Rag kinderschoenen, wintercollectie,Red Rag kinderschoenen, wintercollectie,

Eenmaal thuis mag Tess zelf de doos openmaken, gelukkig verschijnt er meteen  een grote glimlach rond haar mond, ze haalt ze enthousiast uit de verpakking … en wil ze direct passen!! Eenmaal de schoenen aan. rent ze de tuin in, klimt tegen de schutting omhoog en roept haar buurmeisje dat ze even haar nieuwe schoenen wil laten zien. Zonder de moeite te nemen om te lopen, steekt ze haar schoenneuzen door het hek heen; even showen. Een gevaarlijke actie, maar qua enthousiasme een goed teken denk ik als mama!

Na deze actie, pakt Tess de schoenen zeer regelmatig zelf uit haar kast. Tijdens de Sponsorloop van haar oudere broers heeft ze zelfs meegerend op haar stoere Red-Rag sneakers. Dus of ze lekker zitten, hoeven we niet meer te vragen, daarop is het antwoord: JA.

Red Rag kinderschoenen, wintercollectie,

Mama’s mening
Mama bekijkt ze natuurlijk wat kritischer, ik vind het mooie, stevige schoenen die voorzien zijn van leuke studs en een extra sierritsje aan de buitenkant. Dit complete plaatje maken het échte stoere meidenschoenen. De sneakers zijn aan te doen met de veters, maar door de extra ritssluiting aan de zijkant zijn ze ook door het kindje zelf gemakkelijk aan en uit te trekken. Ideaal als je even ‘snel’ ergens naar toe moet.

Red Rag kinderschoenen, wintercollectie,

De schoen valt niet breed, ideaal voor Tess want ze heeft een smalle voet. Door de veters is de schoen goed aan te passen naar de breedte van haar voetje. De schoen heeft een suède buitenkant en oogt super stevig en stoer. De dikke zool is praktisch met rennen en ravotten, maar blijft ondanks zijn dikte toch flexibel. De leren inlegzool is er gemakkelijk uit te halen zodat je extra goed kan controleren of de maat juist is. Zelf vind ik dat met kleine kinderen ideaal! Dit is een must voor alle kinderschoenen.

Klein minpuntje in dit enthousiaste verslag is, dat ik het jammer vind dat de neus geheel van suède is gemaakt. Kleine kinderen zitten toch regelmatig op de grond te spelen en hierdoor beschadigen de neus van de schoen snel. Suède beschadigt dan toch sneller dan ‘normaal’ leer.

Red Rag kinderschoenen, wintercollectie,

Op dit enige nadeel na zijn wij tot nu toe samen erg tevreden over de Red-Rag schoenen. De prijs-kwaliteit vind ik in verhouding, maar het is wel een schoen uit het hogere segment. Kwalitatief een super goede schoen

We vonden het super leuk om de schoenen te testen en eens kritisch te bekijken, een leuke ervaring! We hopen nog lange tijd van de stoere schoen te mogen genieten!

Red-Rag | kinderschoenen maat 24 t/m 35 | verkooppunten | prijzen variëren van €89,95 tot €124,95

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: