Reiskussen van Shrunks | een vriendje voor het leven!

Shrunks heeft 5 verschillende vrolijk gekleurde reiskussentjes voor kinderen op de markt gebracht. De kussentjes hebben geweldige stoere namen als Closet, Under the bed, Ghost, Thunder en Pillow.

Closet is best een beetje bang in het donker, Under the bed is helemáál niet bang voor wat er onder je bed kan liggen, Ghost is schrikbarend wit en eigenlijk bang voor alles en iedereen, Thunder vraagt zich af of je hart sneller gaat kloppen als het stormt en Pillow man fluistert zachtjes in je oor dat hij echt niet kan slapen!

shrunks

Ongetwijfeld is er een vriendje voor je kind bij. De knuffels zijn te verkrijgen in drie formaten. Het kussen is ideaal wanneer je kind uit logeren gaat, voor onderweg in de auto of op reis. Zo neemt hij niet alleen zijn kussen mee, maar tegelijkertijd zijn grootste knuffel!

De Shrunks reiskussens zijn in drie verschillende formaten te verkrijgen. Het grootste formaat kan je vergelijken met de maat van een normaal kussen en kost € 20,-. De twee kleinere formaten kosten € 8,- en € 12,-. Kijk voor meer informatie op www.theshrunks.com

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: