Replay & Sons | Dons vrije jacks voor de winter

Natuurvriendelijk, ecologisch, milieubewust en diervriendelijk. Allemaal termen die heel belangrijk zijn als we de aarde op een verantwoordelijke en gezonde manier willen doorgeven aan onze kinderen. Replay & Sons springt hier op in door hun winterjacks dons-vrij te maken.

Dons-vrije winterjassen? Je zou bijna denken dat het dan geen warme jassen kunnen zijn. Maar niets is minder waar. De gewatteerde jassen van Replay & Sons worden namelijk vanaf nu met een innovatieve natuur- en diervriendelijk materiaal gevuld: ECOdown! Dit materiaal heeft als eigenchap dat het niet klontert. Iets dat je snel ziet bij ‘nep-dons’ en het reguleert de temperatuur perfect. Hierdoor zal je tijdens het dragen van dit ECOdown jack het verschil niet kunnen merken.

Replay-&-Sons-_-FW2015-16-BOY-EVODOWN

ECOdown is naast diervriendelijk ook natuurvriendelijk. Het bestaat namelijk voor 50% uit high-tech gerecyclede vezels. Deze zijn waterafstotend, licht en warm. Ideaal voor het gebruik in kinderjassen. Want wie spelen er immers graag buiten in weer en wind?

Replay-&-Sons_FW2015-16_GIRL_EVODOWN-2

Deze winter kunnen de jongens kiezen uit een blauwe of groene jas met capuchon. De meiden hebben keuze uit twee modellen: een slimfit jas met nep-leren details of een puffer jas met bloemenprint.

Replay & Sons | dons vrije winterjassen | prijzen vanaf €89,- | verkrijgbaar via Replay & Sons

Zalando Fashion Blogger Awards 2015

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: