Rosti Mepal | pop-up drinkbeker

Na de fles volgt de tuitbeker, waarna de normale drinkbeker ten tonele verschijnt. Maar voor al die momentjes dat je liever geen geklieder hebt is de pop-up beker (bidon) best handig. 

Zelf heb ik er een hekel aan: geklieder met drinken. Om die reden grijp ik ook (te) snel naar een tuitbeker voor mijn jongste, want lekker handig en geen geknoei. Eigenlijk is het gemakzucht, want hij kan prima uit een beker drinken alleen laat zijn motoriek zo nu en dan te wensen over.
Om zoonlief toch het idee te geven dat tuitbekers voor kleine jongens zijn en hij immers al een hele bink is, introduceerde ik afgelopen week de pop-up beker. Een bidon-achtig model waaruit je gemakkelijk drinkt, die geknoei tegengaat en die natuurlijk iets ‘groter’ aandoet dan een tuitbeker.

rosti-mepal-drinkbeker-tuit-5 rosti-mepal-drinkbeker-tuit-4

Simon vindt het wel interessant. Vooral de verschillende afbeeldingen waaruit je kan kiezen is voor hem een schot in de roos. Met een stoere draak uit het Sprookjesbos van de Efteling als print is hij de koning te rijk. Het oefenen met het openen van de pop-up dop is een fluitje van een cent. Een paar keer voor doen en zoonlief heeft door hoe het mechanisme werkt. Gelukkig is hij ook bereidt om de dop te sluiten na het drinken.

rosti-mepal-drinkbeker-tuit-6

Natuurlijk is de Pop-up drinkbeker niet alleen geschikt voor kleine kindjes. Het is ook een ideale beker voor onderweg. In de auto of het openbaar vervoer is het een gemakkelijke beker om zo toch voldoende vocht te krijgen en niet te hoeven grijpen naar pakjes met rietjes die toch weer voor vuilnis zorgen. Door het opspringende drinktuitje drink je gemakkelijk en voorkom je knoeien.

rosti-mepal-drinkbeker-tuit-3 Untitled-1

Is er dan niets op te merken aan de pop-up beker van RostiMepal? Met goed zoeken is er altijd iets op te merken natuurlijk. Zo zou het kunnen dat je niet jouw favoriete design kan vinden tussen het aanbod van dieren, Efteling-figuren, Planes, Cars, Skylandxers, Finding Nemo, Dick Bruna, Hello Kitty, Minnie Mouse, Voetbalsterren, Spiderman en draken. Dat kan … Dan is wellicht de shop van MyMepal een goede tip: hier kun je heuse Mepal bekers maken voorzien van je eigen ontwerp, foto’s en teksten. Of je bent geen fan van pop-up bekers, een gewone drinkbeker met schroefdop is dan een goed alternatief. Zelf ontdekten we dat de pop-up drinkbeker ten opzichte van een normale drinkbeker met schroefdop minder stevig is. Nadat we de beide bekers aan dochter (10) en zoon (7) meegaven naar school, bleek bij de pop-up beker het kapje op de dop snel los te laten waardoor.

Rosti Mepal | pop-up beker | €8,99 | verkrijgbaar bij o.a. Rostimepalshop

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Rosti Mepal | pop-up drinkbeker"

  1. Vlijtig Liesje says:

    Leuke beker! En zo lang hij niet lekt ben ik blij.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: