Royal Pea | Koninklijke jurk

Op de Little Fashion Week in Brussel liepen we voor het eerst tegen het merk Royal Pea aan. Aan een rek hing de hele collectie: 1 donkerblauwe jurk met opvallende witte strik. Wij waren verliefd. De hele collectie ging dan ook mee terug naar Nederland. Een koninklijke jurk.

Voor ons het liefde op het eerste gezicht met het donkerblauwe jurkje van RoyalPea. Het ontwerp, de kleur, de stof, het is allemaal met heel veel zorg gemaakt. De diep donkerblauwe kleur is zo donker dat je even twijfelt of het geen zwart is. De spierwitte biesjes zijn opvallend en zorgen voor een chique touch. De grote witte strik aan de voorzijde is de geweldige eyecatcher die er voor zorgt dat je gegrepen wordt door dit super leuke ontwerp.

Royal pea, jurk, witte strik, duurzaam, organisch, slow fashion

Naast dat wel totaal verliefd zijn op het Royal Pea jurkje, zijn we ook gefascineerd door hun concept. Immers hun hele collectie bestaat uit 1 design, 1 jurkje. Dat is niet alleen apart, dat is vooral heel erg lef hebben. Royal Pea doet namelijk aan ‘Slow design’. In een wereld waarin collecties elkaar in razend tempo opvolgen zijn ze dan ook een opvallende verschijning. Maar deze lef heeft wel geresulteerd in een prachtig ontwerp die niet alleen mooi is om te dragen – en te bewaren, maar ook helemaal organisch en duurzaam geproduceerd.

Royal pea, jurk, witte strik, duurzaam, organisch, slow fashion

Royal Pea maakt haar collectie op een eerlijke manier. Dit heeft tot gevolg dat het langer duurt. Maar kijk gewoon eens om je heen naar de natuur: hoe snel groeit de mooiste boom? Precies: SLOW!

Royal Pea | Dress | €79,- | verkrijgbaar in maten 104 t/m 134

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: