Royal Pea | wit voor de zomer

We schreven al eerder over de te leuke koninklijke jurk van Royal Pea. Het is Jupper haar favoriete jurk, want naast een echte eyecatcher is het ook een super speeljurk. Hoe blij was Jupper dan ook toen er een nieuwe Royal Pea dress werd bezorgd: een witte zonder mouwen, maar met blauwe strik. Conclusie: Jupper heeft voor de warme dagen een nieuwe favoriete jurk.

Royal Pea heeft haar collectie uitgebreid met een zomer variant van de Bow Dress. Deze geweldige jurk is er nu niet alleen in koninklijk blauw met opvallende witte strik, maar ook in het wit met een prachtige donkerblauwe strik en zonder mouwen. Nu kun je je Bow Dress het hele jaar dragen.

royal pea, bow dress, zomer, strik, kinderkleding

Wij zijn niet alleen fan van het ontwerp, maar ook het concept van Royal Pea raakt ons. De volledige collectie bestaat nu uit twee ontwerpen. Elk seizoen wordt ze uitgebreid met een enkel nieuw ontwerp. Hierdoor is de collectie nooit ‘out of fashion’ maar wordt ze simpelweg steeds groter en mooier. Immers duurzaam en organisch produceren betekent ook met heel veel zorg en liefde een design van het beginontwerp tot het eindproduct te begeleiden.

royal pea, bow dress, zomer, strik, kinderkleding

Royal Pea | Dress | €79,- | verkrijgbaar in maten 104 t/m 134

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: