Sabon | The Girlfriends-lijn

Speciaal voor jonge meiden heeft Sabon een speciale ‘Girlfriends’-lijn in haar assortiment opgenomen. Heerlijke shower oil en bodywash. Leuke make-up tasjes, sleutelhanger en notebook. Alles natuurlijk in een lief poederroze.

“Een roze feestje”, dat moet het worden met de nieuwe Sabon ‘Girlfriends’-lijn. Sabon is er niet alleen voor alle mama’s, papa’s en andere volwassenen, maar ze denkt ook aan haar jongere fans. Was er eerst al de newborn-lijn. Nu komt daar een tienerlijn bij voor alle girlfriends.

Voorzien van een lief poederroze kunnen jonge fans zich nu tegoed doen aan een lekkere body oil en bodywash. Maar ook notitieboekjes, sleutelhangers, opbergdoosjes en make-up tasjes behoren tot het nieuwste assortiment van Sabon.

De Body oil en het make-up tasje kosten €12,95 voor de bodywash en een grote opbergdoos betaal je €14,95. Kijk voor meer informatie op Sabon 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: