Sambucol | voor dat extra beetje weerstand

Hoewel de winter dit jaar niet zo streng is als voorheen, wil dat niet betekenen dat we geen snotneuzen meer in huis hebben. De zakdoeken niet aan te slepen. Voor dat extra beetje weerstand het hele jaar door, geef ik sinds kort Sambucol®  for kids met vlierbessenextract.

Als kinderen gezond eten, hoeven niet per se aan de vitaminepillen. Toch vind ik een beetje dagelijkse ondersteuning voor de weerstand een prettig idee. Baat het niet, dan schaadt het niet. Alleen, niet alle vitaminepillen vallen hier in huis in goede aarde. Sommige zijn te zoet, andere hebben een bittere nasmaak of een verkeerd mondgevoel (uitspraak van oudste zoon). De zoektocht naar de perfecte vitamine kauwtablet is dan ook een lange geweest. Tot we Sambucol®  met vlierbessenextract tegenkwamen.

sambucol-love4kidz-1

Na de eerste proeftest waren alle drie het er overeen dit is de perfecte kauwtablet. Hij voelt aan als een zuigsnoepje, heeft een prettige zacht zoete smaak en wordt niet bitter. “Het smaakt naar een gezond snoepje”, concludeert zoonlief. “Mag ik er nog een?”. Ook de vorm en kleur; een schattig beertje in zacht paarse kleur zijn helemaal goed. Zeker omdat het ook nog in een berenpotje zit. Ze eigenen zich de tabletten gelijk toe. Helemaal goed, want hoewel ik graag wil dat ze hun tablet zonder mopperen opeten, is het wel fijn dat ze deze zelf graag willen.

sambucol-love4kidz-3

Naast de kauwtabletten is er ook een siroop verkrijgbaar. Deze heeft dezelfde fijne zacht zoete smaak en is door de bijgeleverde maatdop gemakkelijk te doseren. Ik geef de kou geen kans deze winter!

sambucol-love4kidz-2

De vlierbessenextract in Sambucol®
Vlierbessensap zit boordevol vitaminen. dr. Madeleine Mumcuoglu wist actieve bestanddelen uit deze sap te isoleren en hiermee het vlierbesextract AntiVirin® te ontwikkelen. Dit extract is vele malen geconcentreerder dan normale vlierbessensap. Dit Antivirin® vormt de basis van Sambucol® .

 Sambucol® Kids Kauwtabletten | 60 kauwtabletten |  € 10,95 | Sambucol® Kids Siroop | Flacon à 120 ml  | € 12,95 | verkrijgbaar bij apotheek of drogist.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: