Schattige ballerina poppen van Alimrose

Ken jij de ballerina poppen van Alimrose al? Deze poppen zijn niet alleen super schattig, maar hebben ook nog eens lange benen en armen voor extra knuffels. Het ideale cadeautje voor elk meisje-meisje.

“Wat van ver komt, is lekker”, zo luidt het spreekwoord dat aangeeft dat dingen uit andere landen bijzonder zijn. Hoewel dit niet voor alles opgaat, klopt het zeker voor de poppen van Alimrose. De prachtige handgemaakte poppen zijn niet alleen geweldig om naar te kijken. Met deze ballerina poppen kun je ook heerlijk spelen.

De poppen van Alimrose zijn een perfect kraamcadeautje voor elke kleine meid. Door hun zachte kleuren passen ze in (bijna) elke kinderkamer. De poppen zijn op en top ballerina’s. Niet alleen hun houding met de lange armen en dunne benen zijn typisch balletdanseressen. Ook het knotje in hun haar ademt klassiek ballet. Maar het aller leukste vind ik de verschillende tutu’s. Een overdaad aan tule zorgt ervoor dat je met de poppen van Alimrose wilt dansen. De ballerina poppen zijn met liefde gemaakt en dat zie je terug in de kleinste details. Let maar eens op het mondje. Had jij al gezien dat dat gewoon een hartje is?

alimrose ballerina poppen knuffel lovely little one

De poppen zijn geschikt om mee spelen, maar ze zijn ook een prachtige accessoire in de kinderkamer. Met hun 52 cm zijn ze zeker geschikt om mee te knuffelen, tegen aan te liggen en overal mee naar toe te nemen. Hoe leuk is het om de pop een prominente plek te geven in de babykamer tot dat je kindje groot genoeg is om er haar favoriete knuffel van te maken?

Nieuwsgierig naar andere knuffelbare poppen? Check dan blog over Knuffelzachte Lalaloopsy poppen

alimrose ballerina poppen knuffel lovely little one

Alimrose

Alimrose (voorheen Native Bush Babies) is opgericht door twee moeders die het zat waren dat ze geen in Australië gemaakte poppen en producten voor kinderen konden vinden. Maakten ze eerst op Australië geïnspireerde poppen en figuren rondom de verhalen van May Gibbs, nu hebben ze ondertussen een groot aanbod aan schattige en mooi kinderproducten.

alimrose ballerina poppen knuffel lovely little one

Lovely Little One

De poppen van Alimrose zijn verkrijgbaar in de leuke webshop van Lovely Little One. Opgericht door Emmy Vaessen. Na de bevalling van haar dochtertje besloot ze haar geluk te gaan beproeven met een webshop. Het verkopen van producten waar zij als mama ook zelf blij van wordt. Dat was drie jaar geleden. Nu is Lovely Little One uitgegroeid tot een webshop met een keur aan merken en producten die een glimlach op het gezicht toveren van mama en kind.

Meer ideeën vind je hier

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: