Scheren net als papa met houten scheerset van Daddy Days

“Een Scheerset net als papa”. Meisjes willen misschien op hun moeder lijken. Jongens volgen duidelijk de voetstappen van papa. De houten scheerset van Daddy Days creëert een geweldig moment tussen vader en zoon. Samen scheren. Net als papa.

De houten scheerset van Daddy Days is perfect om een echt ‘samen’ momentje te creëren. Welke zoon wil er nu niet net als papa z’n baard scheren? Het scheerset is zo ontzettend realistisch, dat je als vader goed moet opletten dat je niet het verkeerde scheerkwastje ter hand neemt om je mee in te zepen.

daddysday-scheerzeep-scheerset

Lekker schuimen

In de doos vind je niet alleen een scheermesje, maar ook een scheerkwast en scheerzeep. Zo ben je in een keer helemaal officieel klaar om je scheersessie in te gaan. Doe een beetje water op je scheerkwast en maak hiermee draaiende bewegingen op de zeep. De zeep gaat lekker schuimen en dit kan als een echte papa op je gezicht gesmeerd worden. Op de plekken die geschoren moeten worden.

daddy-day-scheerzeep-scheerset

daddy-day-scheerzeep-scheerset

Met het houten scheermesje kan nu de finishing touch gegeven worden aan de ‘look’. Het scheermesje heeft een platte houten kant waarmee je veilig over het gezicht glijdt. De zeep zal aan het houten scheermesje blijven kleven en zodoende ontstaat de illusie van ‘echt scheren‘. Heerlijk om samen met papa te doen voor een heus vader-en-zoon-momentje.

daddy-day-scheerzeep-scheerset

daddy-day-scheerzeep-scheerset

Tip: Zorg wel voor voldoende water bij de zeep anders wordt het plakkerig op de huid en scheert het minder lekker.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Scheren net als papa met houten scheerset van Daddy Days"

  1. Claudia Diependaal says:

    Zo cute haha.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: