Scotch & Soda | Nederlandse rebellie

Laat de rebel in je los. Durf buiten de gebaande paden te treden en vooral wees jezelf! Dat is de boodschap die wij krijgen als we de zomercollectie van Scotch & Soda bekijken.

Bij Scotch & Soda doen ze  niet aan een bepaalde stijl. Alle ontwerpen vormen samen een bont gekleurd geheel dat helemaal naar eigen smaak en inzicht te combineren is. Niks hoeft, alles mag. Of je nu een stoere sportieve boy bent of liever je dandy-kant loslaat … Bij Scotch & Soda vind je alles wat je hartje begeert.

Scotch and Soda SS13

De heerlijke pastels vind je terug in stoere blazers en shirtjes. Licht roze, babyblauw en het hippe mint vormen een mooie ondergrond waartegen je met heel veel drukke printjes, dessins en illustraties kunt gaan stylen. Kies je voor een bloemenshort met foto shirt, of hou je het strakker met een blokjes-blouse in mint en een prachtige stropdas vol bloemen.

Onze favoriet is by far de bloemen broek voor boys. LOVE!

Scotch&Soda | verkrijgbaar in de maten 2 t/m 14 jaar | prijzen variëren van 35,95 voor een shirt tot €69,95 voor een jeans | Kijk voor meer informatie en de hele collectie op Scotch&Soda 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: