Servane Barrau neemt je mee op reis

Trek een jurkje uit de ‘Voyage’ collectie van Servane Barrau Designs en ga op reis langs de overige collecties. Ze voeren je de wonderlijke werelden van de elfjes, feeën en Alice in Wonderland. Felle, vrolijke kleuren, tule en heel veel strikjes zorgen voor een spetterende verzameling rokjes, jurkjes en broeken. Alles afgemaakt met bijpassende accessoires. Servane Barrau laat inspiratie realiteit worden waarin kinderen zich graag willen hullen.

Een eyecatcher uit de Voyage-collectie van Servane Barrau Designs is de ‘Jane rok’. Een super lief knalrood rokje met een hoge taille en bezaait met witte stippen. Er worden verwijderbare stoffen bretels meegeleverd zodat het op twee manieren te dragen is. Met de bretels zorgt het voor een hoog jaren 50 gehalte en samen met het Mary blouseje, de bijpassende haaraccessoires en de kanten legging met rode strikjes lijkt je kleine meid weggelopen uit een oude Hollywoodfilm.
Voor de echte dare devils onder ons, geef het jurkje een ‘twist’ door over de legging het rood wit gestipte pofbroekje uit de Petit Monde collectie te gebruiken. Zo kan je kleintje ongestoord gaan zitten, zonder dat wij moeders zeggen: “Benen bij elkaar, anders ziet iedereen je onderbroek”. Deze mag gezien worden!!

Servanebarrau

Naast de Voyage-collectie zijn er ook de fris gekleurde ‘Petit Monde collectie’ & ‘Everland collectie’, bestaande uit heldere roze, turquoise, fuchsia, roden en limoen kleuren. Kleuren die prachtig samenkomen in de overdadige petticoat van Petit Monde.
Waan je  even Alice in Wonderland met de producten uit de gelijknamige collectie. Grappige details op leggins, pofbroekjes en jurkjes maken je nieuwsgierig. En met het diadeem met grappig hoedje lijkt je dochter zo uit de film weggelopen te zijn.

Servane Barreau Designs zijn verkrijgbaar vanaf 12 maanden tot 12 jaar en prijzen variëren van € 49,- tot € 64,- voor de Jane jurk. De petticoat is verkrijgbaar vanaf 2-3 jaar tot 6-8 jaar, prijs van de petticoat is € 54,- .

Kijk voor meer informatie op www.servanebarraudesigns.com

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: