Knitwits Originals | Sesamstraat mutsen

Aangezien de lente nog op zich laat wachten en het eindelijk toch nog koud lijkt te worden, komen ze goed van pas: de Sesamstraat Knitwits. Grappige gebreide mutsen en handschoenen met Sesamstraat figuren: Ernie op je hoofd!

Je kan een lach niet onderdrukken als je de grappige mutsen en handschoenen van Knitwits ziet. De Sesamstraat figuurtjes die hiervoor hun gezicht hebben geleend, kijken je met een grote glimlach vanaf de gebreide accessoires toe. De ogen en neus zijn bolle pompoms waardoor het karakter echt een ‘knuffelbaar’ item wordt. Zo heb je altijd je favoriete Sesamstraat figuur bij je.

knitwits-sesamstraat-mutsen

De Knitwits Originals Sesamstraat mutsen zijn gemaakt van 100% wol uit Nieuw Zeeland en gevoerd met fleece. Door een behandeling met lanoline zijn ze water- en vuilafstotend.

Hoe leuk om met Elmo, Koekiemonster, Grover, Oscar, Bert of Ernie de kou te trotseren.  Vooral Bert en Ernie hebben onze hart gestolen met hun grappige pruikjes en aandoenlijke oortjes. Zo mag het nog wel even koud blijven.

Knitwits zijn verkrijgbaar in drie maten: 0 – 2 jaar, 2 t/m 6 jaar en 6 jaar en ouder. Kijk voor meer informatie op Knitwits Originals

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

One Response to "Knitwits Originals | Sesamstraat mutsen"

  1. Judith says:

    Leuk, leuk! Ik heb ze nog niet eerder voorbij zien komen, maar ik weet dat deze figuren zo populair zijn bij kinderen. Ik zou Elmo zo in huis halen ;-). X

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: