Sew Cool | Naaimachine zonder draad

Met een kleine modeontwerpster in huis kan een naaimachine niet ontbreken. Een machine waarmee ze haar ontwerpen tot leven kan brengen. In de collectie van een designer mag dan ook de Sew Cool naaimachine niet ontbreken. Door afwezigheid van draad kan je hier al heel jong mee aan de slag.

De Sew Cool naaimachine staat – zeker te weten – op heel veel verlanglijstjes dit jaar. Deze naaimachine geeft kinderen de mogelijkheid om eigen ontwerpen tot leven te brengen, maar geeft daarnaast ouders de rust dat er geen ongelukken gebeuren. De Sew Cool naaimachine gebruikt namelijk draad en de naaldjes zitten goed verborgen in een plastic beschermhoes. Door gebruik van een speciale (meegeleverde) stof en het pons gedeelte van de naaimachine zorg je er voor dat de vezels van de stoffen in elkaar haken en vast blijven zitten.

SewCool-love4kidz-5 SewCool-love4kidz-6

De bediening van de Sew Cool naaimachine is reuze eenvoudig. Plaats de stoffen op het onderste tableautje van de naaimachine. Met de druk op de knop start je de naaimachine. Nu kun je door de knop rechts van de Sew Cool te draaien de naalden omhoog draaien. Met de grote blauwe knopen-knop zet je je naaimachine in beweging. Let op: het ponsen gaat heel snel. Eenmaal aangezet, moet je net als bij een echte naaimachine de stof over het plateau laten glijden. Ondertussen ‘naait’ de Sew Cool de beide stof gedeeltes aan elkaar. Is je ontwerp af, dan kun je hem nog eindeloos opleuken en pimpen met de bijgeleverde accessoires. Ook deze knoopjes, lintjes en steentjes bevestig je zonder draad en naald.

SewCool-love4kidz-3SewCool-love4kidz-4SewCool-Love4kidz-1

Eerlijk is eerlijk, het is even oefenen, maar als je uiteindelijk de ‘kunst’ onder de knie hebt is het heel eenvoudig te bedienen. Om het naaien onder de knie te krijgen, is het verstandig om te beginnen met een proef lapje. Zo weet je zeker dat je knuffeltjes, kleertjes of quilts helemaal goed gaan.

SewCool-Love4kidz-2

Sew Cool | naaimachine | €39,99 | vanaf 6 jaar | verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: