Shout Out! by Colin Egglesfield

Mijn kennismaking met het kinderkledingmerk Shout Out! Was op een bijzondere manier. Eigenlijk is het de schuld van Netflix.

Aan het eind van seizoen 2 van The Client List kom ik er achter dat dit gelijk de laatste aflevering op Netflix is van deze serie uit 2013. Best raar dat er nog geen seizoen 3 is, denk ik en besluit op internet een zoektochtje te starten naar vervolgafleveringen. Via de Wikipediapagina van Jennifer Love Hewitt (de hoofdrolspeelster) kom ik er achter dat door een meningsverschil tussen Hewitt en producers een seizoen 3 is gecanceld. Geen The Client List meer dus. Balen!

shoutout-love4kidz-4

Doorlezend op de pagina, kom ik echter op de pagina terecht van Colin Egglesfield. Deze acteur had m’n interesse in de serie door z’n gelijkenis met Tom Cruise. Lezend op z’n pagina kom ik er achter dat hij naast acteur ook eigenaar is van het kinderkledingmerk Shout Out!. Tijd voor een kijkje

shoutout-love4kidz-1

Shout Out! ontwerpt kindershirts met een twist. Elk shirt heeft een ronde applicatie van velcro (het zachte gedeelte van klittenband). Op deze applicatie kun je je eigen creativiteit los laten met diverse velcro letters, cijfers en symbolen. Zo heb je altijd je eigen persoonlijke shirt: custom made.

shoutout-love4kidz-3

Shout Out! | verkrijgbaar in maat 4 t/m 10 jaar | $32,95 | naast het shirt ontvang je 3 x het alfabet, 3 x alle cijfers en 1 x een set symbolen + een opbergzak | verkrijgbaar bij Shout Out!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: