Shrunks | Tuckair inflatable

Shrunks brengt binnenkort het ideale reisbed op de markt: Tuckair inflatable voor kindjes van 2 tot 6 jaar. Het is binnen één minuut opblaasbaar, heeft opstaande randen waardoor je kind nooit meer uit bed kan vallen zoals bij een normaal luchtbed en is gemaakt van sterk, handzaam materiaal. Doordat je bed is op te vouwen tot een klein pakketje is het makkelijk mee te nemen in je koffer.

Kids Sleepover
Is je kindje te groot voor de Tuckair dan kun je ook kiezen voor de iets grotere variant namelijk: de Kids Sleepover. Deze is voor kinderen vanaf 6 jaar.

tuckaires

Naast de reisbedden heeft Shrunks ook opblaasbare bedbumpers. Deze zorgen ervoor dat je kind niet meer uit bijvoorbeeld een hotelbed kan vallen. Je plaatst eerst de bumper op het matras en maakt dan het bed met de bumper op net als bij een gewoon bed. De bedbumper blijft zo stevig vast liggen. Groot voordeel van het Tuckair, Kids Sleepover en de bedbumpers is dat een handig handpompje wordt bijgeleverd.

De Tuckair inflatable kost € 79,- . de Kids Sleepover kost € 99,-. De Bedbumper € 24,- Voor meer informatie en andere producten kijk op www.theshrunks.com

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: