Shwings | vleugels voor je schoenen

 Soms kom je iets tegen waarvan je meteen denkt: ‘Dat is gaaf, dat moet ik hebben’. Dat gevoel hadden wij bij het zien van de super leuke Shwings. Deze vleugels kun je eenvoudig aan  het klittenband of de veters van je schoen bevestigen. Leuk voor kids en mama’s.

De Shwings zijn schoenaccessoires die van elke schoen een hippe eyecatcher maken. Diverse Hollywoodcelebs en hun kroost zijn al gesignaleerd met de opvallende vleugels op hun schoenen. De jongens van Gwen Stefani, David Beckham en de zoons en dochters van Heidi Klum zijn maar wat blij met hun fashionaccessoire.

13_03_15_Anna2

Hoe het werkt? De Shwings bevestig je eenvoudig met je schoenveters aan de schoen. Hierdoor blijven de Shwings op hun plek en vormen ze één geheel met je schoenen. Door hun opvallende kleuren blijven ze zeker niet onopgemerkt wanneer je je schoenen hier mee een metamorfose geeft. Naast de vleugels zijn er ook schattige vlindertjes, stoere vuurflitsen en über hippe snorren verkrijgbaar om op je schoen te plaatsen.

13_03_15_Anna4

Met keuze uit ruim 28 verschillende kleuren en 5 verschillende vormen is er vast een Shwings bij waar jij helemaal blij van wordt. Leuker nog: durf te variëren. Zo heb je voor elke outfit een perfecte Shwing waar je de blits mee maakt.

Nog geen veterschoenen? Niet getreurd! De Shwings zijn ook verkrijgbaar voor de hippe sneakers met klittenband.

Wij zeggen: let’s Shwing it!

Shwings | €9,95 2 stuks| verkrijgbaar via Shwings

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: