Sints Cadeaumachine | maak samen met Sinterklaas je verlanglijstje

Vorig jaar schreef ik er al over ‘Sints Cadeaumachine’ van Bol.com. Een heel gemakkelijke online manier om je kinderen hun verlanglijstje te laten maken. Nu komt Bol.com met een heel vernieuwde nog leukere versie van de Cadeaumachine. Niet alleen met nog meer cadeautjes, maar Sinterklaas helpt zelf een beetje mee. 

Verlanglijstjes maken is bij ons thuis vaste prik. Het versterkt de voorpret van het Sinterklaasfeest. Voor de kinderen … Als ouder voel je vooral de spanning die per dag stijgt en mijn doorgaans rustige kinderen omtovert in ongecontroleerbare stuiterballen. Zelfs de puber vindt het maken van een perfect lijstje heel belangrijk. Je zal maar het verkeerde krijgen, zo niet tof ;).

Jarenlang werd er geknipt en geplakt en vond ik in schoenen, schooltassen, in bedden en op bureaus verschillende verlanglijstjes. Sommige waren zo goed als compleet, anderen waren vooral haastig in elkaar gezet met te veel lijm en gescheurde plaatjes uit een speelgoedgids. De mooiste en meest onbruikbare lijstjes zijn de verlanglijstjes waarop speelgoed staat dat alle budgetten te boven gaan. Je weet immers maar nooit of Sinterklaas opeens de loterij heeft gewonnen.

Maak het perfecte verlanglijstje

Al met al komt het er op neer dat ik uit de warboel van lijstjes nooit precies weet wat ze nu écht heel graag willen hebben. Overal staat iets anders op. Daarnaast is vaak de prijs er af geknipt en moet je opzoek naar de speelgoedwinkel waar het verkrijgbaar is. Ik zeg: “tijd voor Sint om met z’n tijd mee te gaan”. Dat vinden ze bij Bol.com ook en daarom komen ze met een geheel vernieuwde Sints Cadeaumachine. Een online verlanglijstjesmaker die perfect inspeelt op de wensen van zowel kinderen als ouders. Want wie wil er nu niet samen met Sinterklaas zijn of haar perfecte wensen op een lijstje zetten? En met één druk op de knop zien papa en mama wat het cadeautje kost en kan je het bestellen.

sints cadeaumachine love4kidz bol.com

sints cadeaumachine love4kidz bol.com

De Sints Cadeaumachine heeft een super leuke metamorfose ondergaan. Zo is hij naast online ook via een app in te vullen. Hierdoor kun je overal inloggen en cadeautjes toevoegen of weghalen. Ideaal als je opeens een ingeving krijgt wat er nog mist op je verlanglijstje. Daarnaast kan je het delen met verschillende personen. Want laten we wel wezen, Sinterklaas heeft vaak een aantal hulpSinterklazen om hem door de dure periode heen te helpen. En – heel belangrijk – wensen van het lijstjes zijn gemakkelijk te bestellen. Zo worden lijstjes overzichtelijk en zorg je er voor dat tijdens Pakjesavond alle cadeautjes een schot in de roos zijn.

sints cadeaumachine love4kidz bol.com

Verlanglijstje maken met Sinterklaas

Wat ik vooral zo leuk vind aan de Sints Cadeaumachine is de samenwerking met (de echte) Sinterklaas. Zo kun je van te voren zorgen dat je kindje een persoonlijk berichtje van de Sint krijgt in de vorm van een videoboodschap. Je kan kiezen uit diverse opties zoals een complimentje, een klusje of een tip. Na dit berichtje kan je gelijk door naar het maken van je lijstje. De stem van Sinterklaas legt je ondertussen uit wat je kan doen en hoe je al je favoriete cadeautjes vindt. Een kind kan de was doen … …

sints cadeaumachine love4kidz bol.com

sints cadeaumachine love4kidz bol.com

In no time hadden alle drie mijn kinderen hun perfecte lijstje gemaakt. Omdat je zowel op je smartphone, tablet en de computer kan inloggen is het nakijken van het lijstje eenvoudig. Klik op de schoen in de rechterbovenhoek en je krijgt alle cadeautjes netjes bij elkaar gerangschikt in beeld. Via je eigen ‘lijstjes’ in je bol.com account kun je nu de verlanglijstjes inzien en gelijk toevoegen aan je winkelmandje. Een druk op de knop en je krijgt je producten de volgende dag al in huis. Hoe makkelijk willen we het Sinterklaas en al zijn hulpSinten maken dit jaar?

Heel fijne Pakjesavond!

Meer weten over het maken van verlanglijstjes? Lees dan de blog DIY verlanglijstjes maken

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: