Sleepiez | een uniek dekbedovertrek in 4 stijlen

Leuk beddengoeddat precies past in de stijl van een kinderkamer zonder dat je het overal terug ziet, is nog niet zo gemakkelijk. Wil je echt iets unieks, dan ga je naar Sleepiez Original en ontwerpt samen met het ontwerp team je eigen unieke 4 stijlen dekbedovertrek.

Het 4 stijlen dekbedovertrek van Sleepiez Original is een uniek concept waarmee ze de wereld aan het veroveren zijn. Samen met het Sleepiez team ontwerp je je eigen dekbedovertrek. Geef aan welke kleuren, stijlen, stoffen, patronen en illustraties je voorkeur hebben en je ontvangt een eerste ontwerp in je mailbox. Dit ontwerp is niet alleen uniek omdat je hem zelf hebt ‘verzonnen’. Hij is ook nog eens in 4 stijlen op het bedje van je kindje te leggen. Zo heeft het dekbed een boven- en onderkant die verschillen. Maar ook nog eens voorzien van een overslag in 2 verschillende stijlen. Hierdoor kun je het dekbed op 4 verschillende manieren gebruiken en heb je keer op keer een ander stijl.

Sleepiez kinderkamer

Het samenstellen van je eigen Sleepiez Original gaat in goed overleg. Zo ontvang je nadat je de tekening hebt goedgekeurd een prachtige kleine versie van je dekbedovertrek. Zo kun je de verschillende stoffen en stijlen voelen en bekijken. Hierdoor gaat je ontwerp echt leven en kun je beter zien of het is wat je in gedachten had. Na deze te hebben goedgekeurd, wordt je ontwerp in productie genomen en ontvang je je echte ontwerp thuis.

Ideaal als je niet kunt vinden wat je zoekt. Of net even iets anders wilt …

Geen tijd, zin of creativiteit om zelf een dekbedovertrek te ontwerpen? Kijk dan eens in de webshop van Sleepiez Originals. Hier hebben ze een 12-tal standaard ontwerpen opgenomen die je kunt bestellen. Daarnaast hebben een aantal webshops en merken een eigen ‘Special Label’ van Sleepiez in hun assortiment.  Unieke dekbedovertrekken en accessoires die ze samen met het Sleepiez team hebben ontworpen. Babyhuis Casita,KiwiKids en Babyhuis Wierdsma zijn hier geweldige voorbeelden van.

Sleepiez Original uit de standaard collectie kost €59,95. Voor een op maat gemaakte Sleepiez dekbedovertrek betaal je vanaf €79,95. Kijk voor meer informatie op Sleepiez

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: