Snackeez | ideale combinatie of irritante snackbeker

Soms word je door je kinderen gewezen op de kracht van de reclame. Vaak hoor ik mezelf zeggen: “jongens, alles wat je op de televisie ziet is nep” of “ze willen alleen maar dat jullie dit gaan kopen, je hebt er niks aan”. Maar Lucas had en hield de Snackeez beker hoog op z’n verlanglijstje staan. Dus sinds gisteren zijn we de beker van je drankje en favoriete snack altijd bij de hand rijker en moet ik bekennen: hij is handig!

“Snackeez!!!”, de reclame met enthousiast roepende kinderstemmetjes is te irritant. De bewegende beelden van te enthousiaste kids in te vrolijke kleding nog veel irritanter. Het was mij dan ook een doorn in het oog dat zoonlief na een eerste blik op de reclame besloot ‘deze beker met snackbakje in één wil ik voor mijn verjaardagsgeld kopen’. De “wat-moet-je-er-mee’s”, “hoe-vaak-ga-je-het-gebruiken’s?” en de “dat-werkt-niet’s” ten spijt, zoonlief hield voet bij stuk: hij wilde een Snackeez. Oh, een blauw met groene.

drinkbeker en snackbakje in een snackeez

Marketing truc? | Overal uitverkocht

Schoorvoetend heb ik toegegeven. Niet door de reclame. Maar omdat ik zijn doorzettingsvermogen en tomeloze geduld bewonder. Want waar we ook kwamen, overal was de Snackbeker uitverkocht. “Geeft niets, ik wacht wel”, was zijn reactie op elke teleurstelling. Toen ik ze op een kinderloze ochtend dan ook in de stad tegenkwam, heb ik staan dubben: wel of niet. Maar – ik beken – naast mijn liefde voor zoonlief, raakte ook het vrolijk gekleurde design van de beker me. Dit zijn hippe kleuren! En ben ik overstag gegaan.

drinkbeker en snackbakje in een snackeez

Chipies en drinken | we gaan er voor

Thuisgekomen met de joekel van een beker – handig formaat is anders – begint zoonlief spontaan te juichen: “mijn beker, mijn beker, mijn beker!” Om daarna z’n mantra te vervangen voor “mag ik chipies er in doen, mag ik chipies er in doen, mag ik chipies er in doen”. Na gekalmeerd te zijn, blijkt de beker een hit van jawelste. Het drinken gaat als een tierelier “ja, hij drinkt veel lekkerder dan een andere beker” en ook het snacken gaat geruisloos gemakkelijk en zonder gemopper.

drinkbeker en snackbakje in een snackeez

En zo komt het dat op een zonnige dag ik mijn zoon in de tuin terugvindt met een Snackeez gevuld met limonade en Honingloops … Gotta love him.

Snackeez | drinkbeker 450 ml – snackbakje waar 1 zakje chips in past | 4 verschillende kleuren | verkrijgbaar bij Bart Smit, Intertoys, Marskramer en Blokker | €9,99

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

4 Responses to "Snackeez | ideale combinatie of irritante snackbeker"

 1. Luna says:

  Ik wel Snackeez

 2. Marieska says:

  De Snackeez beker heb ik gekocht bij Intertoys, maar hij is ook verkrijgbaar bij Blokker, Bart Smit en via http://www.snackeez.nl … Succes 🙂

 3. anoniem says:

  waar heb jij die beker gekocht

 4. Marianne says:

  Vind het best een coole beker eigenlijk. Snap wel dat hij die wilde hebben.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: