Sneak peak zomer 2014 | Noch mini

Noch Mini is een duurzaam kinderkledingmerk uit New York. Hun ontwerpen zijn net als de stad:  urban, edgy en geschikt voor iedereen die hun kids graag goed gekleed voor de dag ziet komen. Maar wel met een grote kunstzinnige twist. Want Noch Mini vertaalt klassieke ontwerpen en maakt er een eigentijdse eigenzinnige duurzame collectie voor jongens en meisjes van.

De zomer van 2014 worden we wederom verrast met de kunstzinnigheid van dit Big City merk. Jongens krijgen bij Noch Mini de kans om te experimenteren met kunst, mode en hun eigen stijl. In de zomercollectie  zie je heel veel blauw, grijs en grafische prints terug. Noch Mini mixt deze  prints met elkaar waardoor een grafisch geheel ontstaat. Door te kiezen voor opvallende details in knopen, zakjes en ritsen zit in elk ontwerp een bijzonderheid, hoe eenvoudig deze op het eerste gezicht ook lijkt.

Noch Mini Playtime Paris zomercollectie kinderkleding

Noch Mini zomer 2014

Tijdens de Playtime Paris zijn wij vooral gegrepen door het über cute babyshirtje met afknoopbaar stropdasje. De stropdasjes zijn per shirt naar eigen inzicht af te wisselen. We love!

Noch Mini Playtime Paris zomercollectie kinderkleding

Noch Mini Playtime Paris

Noch Mini | verkrijgbaar in maten 6 maand t/m 7 jaar | prijzen variëren van $59,- voor een shirt tot $99,- voor een jurkje

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: