Sneak Peek winter 2013 | Hebe

Alsenorme fan van het Letse kledingmerk Hebe konden we niet anders dan hun stand bezoeken op de Playtime Paris. Weer zijn we onder de indruk van de wintercollectie die volgend najaar in de winkels zal liggen. Wij opteren voor het magische jurkje, dat verandert van zilver naar goud – en terug.

Hoogtepunt op de Playtime Paris dit jaar was het toverjurkje uit de wintercollectie voor volgend jaar. Wij kunnen ons er nu al op verheugen om kleine meisjes in dit jurkje te zien rondwandelen. Stiekem een beetje jaloers dat ze hem niet in mama-maten verkopen. Wrijf met je handen langs de stof van het jurkje en de pailletten die eerst nog goudkleurig waren, lijken opeens van zilver. Een echte must have om te dragen tijdens elke feestelijke gelegenheid (en anders verzinnen we een feestje).

 

Ook de andere items uit de wintercollectie hebben ons aangenaam verrast. Het gouden mini-rokje met de stoere fotoprint blouse. De geweldig geïllustreerde rompertjes voor zowel jongens als meisjes en natuurlijk het diadeem met de het logo van Hebe erop: de eigenwijze kat.

Wij verheugen ons nu al op de winter van Hebe.

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: