Sneak peek | Yporque winter 15-16

De zomer moet nog beginnen en de eerste beelden van de wintercollecties staan alweer op de planning. We trappen deze sneak peek winter 2015 af met Yporqué. Dit kunstzinnige merk brengt ons Hardcore Rock

Yporqué is een kinderkledingmerk met een knipoog. Hun collecties zitten vol unisex ontwerpen die ook prima door volwassenen gedragen kunnen worden. De grafische prints, de details in de afbeeldingen zijn niet alleen hip en trendy maar hebben ook een ruw en rauw randje. Hun eyecatcher is er eentje voor het gehoor. In sommige ontwerpen van Yporqué zit namelijk een muziekje of geluidsfragment verstopt dat alleen de drager kan aanzetten. Zo wordt het ontwerp helemaal van jou.

Yporque-wintercollectie Yporque-wintercollectie

In de collectie Rock zien we veel zwart, grijs en rood terug. Ruwe grafische prints en vormen zorgen voor een edgy look. De extra grote tekeningen zorgen voor een hardcore rock gevoel dat wordt onderstreept door de kreten en de kleur keuze. Dit is geen collectie voor doetjes. Dit is een stoere stevige look voor echte rockers.

Yporque-wintercollectie Yporque-wintercollectie

Yporqué Wintercollectie | Rock | kijk voor meer informatie op Yporqué

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: