Sneak peek zomer 2014 | Paade Mode

Het Letse Paade Mode is niet alleen een kinderkledingmerk, maar  een ‘way of life’. Ze hebben duurzaamheid als missie en dit vertaalt zich niet alleen in hun collectie, maar ook in de presentatie hiervan. Paade Mode wil kids (en hun ouders) meegeven dat de natuur zorgt voor verbondenheid. Ze willen bewijzen dat een mens weinig nodig heeft om echt gelukkig te zijn.

Vorige week lieten we de wintercollectie van Paade al zien. Vandaag geven we een sneak peek van de zomercollectie van volgend jaar. Toen we tegen Paade Mode aanliepen op de Playtime Paris werden we vooral gevangen door de lichte kleuren in de collectie. Hierdoor lijkt de collectie bijna te zweven. Lichtblauw, zachtroze en crème afgewisseld met bloemenstofjes, ruitjes en vlinders.

Paade Mode kinderkleding zomercollectie 2014 Playtime Paris

Paade Mode zomer 2014 @ Playtime Paris

Niet alleen de kleuren maken de collectie licht ook de keuze van stoffen (katoen, linnen en denim) maakt de items op en top zomers. ‘Sunday Morning’ heet deze zacht zwevende zomercollectie van Paade Mode en wij weten wel waarom … Cause it is easy … easy like a Sunday morning

Paade Mode | handgemaakt | jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar | prijzen variëren van €27,- voor een t-shirt tot €50,- voor een jas | verkrijgbaar bij Spruit Kinderkleding

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: