Eerst je sneakers kleuren dan lekker buiten spelen

Vandaag de dag zijn kinderen veel bezig met tv, internet en spelcomputers. Activiteiten zoals tekenen en kleuren verdwijnen steeds meer naar de achtergrond. Daarom heeft Dolcis dit jaar iets nieuws in het leven geroepen. Een cadeausuggestie  waar ouders en kinderen blij van worden: zelf je sneakers kleuren. Een praktisch en creatief cadeau, anders dan anders.

Sneakers die een kunstenaar of kunstenares naar boven halen

Op het eerste gezicht lijken het een paar gewone witte sneakers. Maar niks is minder waar. De Dolcis kindersneakers worden namelijk geleverd met watervaste stiften in 6 trendy kleuren. Het begin van een paar kunstzinnige en unieke schoenen is er. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan heeft Dolcis nog een leuke tip: ga eens langs bij een fourniturenwinkel voor imitatieleren bloemetjes, studs of andere fancy items. Laat je wel goed adviseren, niet alles is geschikt voor schoenen en regen. Eerst je sneakers kleuren en dan lekker buiten spelen.

dolcis sneakers kleuren schoenen

Kinderschoenen van Dolcis

Goede kinderschoenen zijn belangrijk voor de groei, dat is een feit. Daarnaast wordt ook de stem van het kind steeds belangrijker. Met leuke kleding en schoenen op het schoolplein verschijnen draagt bij aan het zelfvertrouwen en dus het plezier op school. Omdat iedereen tegenwoordig op de centjes moet letten, zorgt Dolcis voor een gevarieerd aanbod waarbij de kwaliteit altijd voorop staat. Wil je persoonlijk advies, kom dan vooral langs in één van de ruim 100 Dolcis winkels.

De limited edition sneakers zijn uitsluitend online te bestellen via Dolcis.nl en Intreza.nl. Verkrijgbaar in de maten 26 t/m 35, prijs: €39,99.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: