Sonny Angel | gelukspoppetjes met vleugels

Een nieuwe rage? Ondertussen kan ik de rages niet meer bijhouden. Alles lijkt een must-have of rage te zijn die je absoluut niet mag missen. Sonny Angel sluit zich in dit rijtje van hebbedingen aan. Deze grappige babietjes met vleugels op hun rug zijn er in meer dan 100 verschillende uitvoeringen en roepen ‘Spaar ons’.

Sonny Angels zijn kleine geluksbrengers uit Japan. Daar zijn ze een regelrechte hit en zorgen ze voor heel veel verzamelwoede. Ze zijn dan ook uiterst schattig deze kleine blozende baby’s met hun blote lijfjes en kleine vleugeltjes op de rug. Slechts 7,5 cm groot proberen ze je hart te veroveren met hun grote ogen.

Sonny Angels - babietjes om te sparen

Er zijn meer dan 100 verschillende Sonny Angels in verschillende series. Zo heb je de Dieren Serie-1, 2, 3 en 4, Marine, Groenten en Fruit Serie. Binnen deze series vind je een 12-tal verschillende Sonny Angels allemaal met een ander mutsje op hun bol. Wat het sparen van de Sonny Angels zo leuk maakt, is dat je een doosje uit een bepaalde serie kan kopen, maar dat je niet weet welke van de 12 er in het doosje zit. Oh, en elke serie heeft ook een mysterieuze Angel … eentje die geheim is … tot je hem vindt.

Sonny Angels - babietjes om te sparen

Sonny Angel | 7,5 cm | 100 verschillende | €7,- | o.a. verkrijgbaar bij Ilovespeelgoed | Sonny Angel 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: