Speelgoed voor avontuurlijke kids

Er is tegenwoordig ontzettend veel keus uit speelgoed, en zo ook speciaal voor kinderen die avontuurlijk zijn. De typische autootjes en barbiepoppen kennen we inmiddels allemaal wel, dus misschien wel eens tijd voor wat anders. Bij Lobbes is er een groot aanbod in verschillende soorten speelgoed die tevens ook heel geschikt zijn om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Uiteraard heeft het speelgoed een lekker lage prijs.


Thomas
Wie kent hem niet? Thomas de trein was ongeveer 20 jaar geleden al ontzettend bekend en is zelfs nu nog op tv te zien. Deze vrolijke trein is normaal gesproken blauw, maar er zijn nog veel meer versies verkrijgbaar. Uiteraard hebben deze ook een andere vorm zodat het echt een ander stuk speelgoed is. Zo raakt jouw kind niet uitgespeeld met dit spannende speelgoed. De bekende blauwe trein maakt zelfs geluid om het allemaal zo leuk mogelijk te maken!

lobbes-love4kidz-thomastrein

Brandweer
Iemand die bij de brandweer hoort is een echte held, maar ook erg avontuurlijk, net als jouw kind. Wat qua speelgoed een aanrader is, is een pakket van brandweerman Sam speelgoed. Als brandweerman moet je op elke plek zo snel mogelijk kunnen komen, en dat is wat je terugziet in de pakketten. Zo is er een pakket met een waterscooter maar ook een met een helikopter. Het reddingscentrum pakket is ook zeker een aanrader. Hier kunnen de voertuigen van Sam worden opgeslagen.

Minions
Welke we ook zeker niet mogen vergeten, zijn de Minions. Ook zij zijn behoorlijk avontuurlijk en daar hoort dan avontuurlijk speelgoed bij. Zo kun je kiezen voor een groot skateboard (geschikt voor wat oudere kinderen) of een Minions step die vol staat met allerlei leuke Minions. Ook kun je nog kiezen voor een skippybal of in de zomer voor een leuk zwembadje om in af te koelen.

Uiteraard is er nog veel meer te vinden bij Lobbes. Niet alleen voor avontuurlijke kinderen, maar voor ieder kind is er wel wat. Een leuke barbie, een auto, puzzels, bordspellen en ga zo maar door. Ook om mee te nemen is er van alles, waaronder een leuke broodtrommel, beker en nog veel meer.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: