Spiked Cycles | elektrisch fietsen voor hippe mama’s

Fietsen, wij staan er als Nederlanders bekend om, maar mij doe je er geen plezier mee. Vooral niet met 3 kids. Eentje voorop, eentje achterop en de oudste slingerend naast me. Je trapt jezelf een ongeluk wind of geen wind. Maar hoera hoera, voor de Spiked Cycles. Deze e-bike is naast elektrisch ook nog eens super hip om te zien.

Natuurlijk wil je er niet verwilderd en verwaaid uitzien als je van je fiets stapt, maar met 3 kids en een boodschappentas is het toch altijd een beproeving, zo’n ritje door de stad. Maar er is een hippe oplossing: de Spiked Cycle. Deze hippe elektrische fiets is speciaal ontworpen om alle excuses om niet te hoeven fietsen weg te blazen. Zo kunnen kids prima voor- en achterop, hoef je minder hard te trappen om vooruit te komen door het elektrisch motortje en is tie – hoe leuk – helemaal naar wens samen te stellen.

Spiked Cycles e-bike hippe mamafiets

Je kan voor deze laatste optie kiezen uit tien verschillende kleuren en er zijn verschillende hippe en sportieve modellen met en zonder spatbord of kinderzitje. Je styled de fiets helemaal naar eigen inzicht en smaak. Door het slimme frameontwerp is de fiets geschikt voor zowel lange als korte mensen. De ketting is vervangen voor een onderhoudsvrije tandriem en natuurlijk heb je speciale LED-verlichting voor als het donker wordt.

Spiked Cycles e-bike hippe mamafiets

Maar belangrijkste is natuurlijk de veiligheid. Met de Spiked Cycle rij je niet alleen helemaal vooraan in de fiets-fashion-wereld, maar kun je je tempo helemaal zelf bepalen. De motor werkt pas als jezelf trapt. Je schiet bij het opstappen dan ook niet al seen pijl uit de boog weg. Eigenlijk is er geen enkel excuus meer om niet te gaan fietsen.

Spiked Cycles | vanaf €2400,- | naar eigen smaak samen te stellen | Spiked Cycles

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: