SquidKids | Toverjasjes voor in de regen

Regen, ik hou er niet van. Het liefst had ik elke dag zon. Maar ja, we wonen in Nederland en dan hoort regen er gewoon bij. Nu heb ik echter een waar wondertje ontdekt. Eentje waardoor de regen zelfs leuk wordt … echt waar! Ken je SquidKids al?

SquidKids is opgericht in 2014 in Engeland. Daar schijnt het ook best vaak te regenen en Viviane Jaeger en Emma-Jayne Parkes zochten samen naar een oplossing. Niet om de regen te laten stoppen, maar om deze minder vervelend te laten zijn: SquidKids is hun oplossing.

squidkids-regenjas-love4kidz-11

SquidKids maakt regenjasjes van hoog waterwerend materiaal. Je kindje wordt dus niet nat. Daarnaast ademt het jasje ook, waardoor het niet zweterig wordt met dragen. De jasjes zijn ook nog voorzien van een vrolijke print … … maar het allerleukste aan de SquidKids regenjasjes is, dat ze van kleur veranderen als het regent!

squidkids-regenjas-love4kidz-9

Ja, echt! De jasjes verkleuren als er druppels opvallen. De jasjes zijn voorzien van witte tekeningen en dit witte materiaal verandert in verschillende kleuren, waardoor er een vrolijke tekening ontstaat.

squidkids-regenjas-love4kidz-4 squidkids-regenjas-love4kidz-3

Zoonlief heeft een grijs-groen jasje met allemaal dinosaurussen er op. Een super leuk jasje, stevig van materiaal, maar niet super bijzonder … totdat het begint te spetteren. Opeens verandert kleine man zijn jasje in een kleuren tekening. Overal waar de druppels vallen verschijnen er kleuren. De dino’s zijn nu niet meer saai wit, maar krijgen allemaal andere vrolijke kleuren. Het verrassingseffect is voor kleine man enorm. Hij wordt helemaal blij van de druppels en staart verwonderd naar de kleuren die tevoorschijn komen. Ook omstanders kijken verwonderd om en vragen of ze het goed gezien hebben.

squidkids-regenjas-love4kidz-2 squidkids-regenjas-love4kidz-7 squidkids-regenjas-love4kidz-10

Dit regenjasje heeft echt een WOW-factor. Eindelijk wordt regen leuk! Wij kunnen niet wachten op de volgende regenbui, want wordt die kleine dinosaurus op z’n rug nu rood, groen of blauw? Dat moeten we snel een keer gaan checken.

squidkids-regenjas-love4kidz-1 squidkids-regenjas-love4kidz-8

SquidKids | regenjasje met dinoprint | van 2 t/m 6 jaar | €54,95 | verkrijgbaar bij stoerekindjes-regenkleding | Voor accessoires zoals paraplu’s, regenlaarsjes en rugzakjes van SquidKids kan je terecht bij Musjes.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "SquidKids | Toverjasjes voor in de regen"

  1. Saskia says:

    Wat een gaaf jasje,dit maakt in de regen lopen zo veel leuker.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: