Squiz | herbruikbare knijpzakjes voor een gezonde snack

Wie kent ze niet, de knijpzakjes met fruit of yoghurt? Lekker makkelijk voor onderweg, maar prijzig en vol met toegevoegde suikers en E-nummers. Iets dat we eigenlijk niet willen voor onze kids, maar ja … gemak! Precies daarvoor zijn er nu de Squiz navulzakjes voor fruit en yoghurt.

Squiz-herbruikbare-knijpzakjes-love4kidz-2

Ik moet gelijk bekennen dat ik – bij het zien van de zakjes van Squiz – niet gelijk heel enthousiast ben. De sluiting van het zakje zit aan de onderzijde en ik voorzie bij hard knijpen een enorme knoeiboel omdat de onderkant open knapt.

Squiz-herbruikbare-knijpzakjes-love4kidz-9

Een beetje sceptisch beginnen we dus aan de test. Omdat we midden in een grote verbouwing zitten, is de smoothiemaker in een verhuisdoos belandt, waardoor ik besluit om de Squiz test met yoghurt te doen. Net zo lekker en fris voor kleine man.

Squiz-herbruikbare-knijpzakjes-love4kidz-8 Squiz-herbruikbare-knijpzakjes-love4kidz-6

Het valt me op de opening aan de onderzijde van het Squiz zakje niet heel groot is. Belangrijk om te weten dat je moet werken met een schenktuit die niet te breed is om knoeien tegen te gaan. Daarnaast zie je op de achterzijde van het zakje een doorschijnende cirkel zodat je kunt zien hoe ver je bent met vullen. Ook staat hier een maximaal streepje. Heel verstandig om niet te denken dat er nog wel een beetje bij kan, want dan gaat geheid de inhoud van je zakje over de rand met het dichtknijpen. Als je je aan de gebruiksaanwijzing houdt, is het vullen in een wip gedaan.

Squiz-herbruikbare-knijpzakjes-love4kidz-7

Eenmaal gevuld kun je het zakje sluiten met de sluitstrip. Nu is het aan de kleine man om te kijken of het drinken uit een Squiz knijpzakje fijn is. Nieuwsgierig zet hij het zakje aan z’n mond. Ik ben benieuwd of hij enthousiast is. Gelukkig steekt hij al snel z’n duim omhoog. Na gebruik kun je het zakje makkelijk afwassen onder de kraan of nog gemakkelijker: in de vaatwasser.

Squiz-herbruikbare-knijpzakjes-love4kidz-11 Squiz-herbruikbare-knijpzakjes-love4kidz-13 Squiz-herbruikbare-knijpzakjes-love4kidz-12

Ideaal als je gezond en makkelijk wilt combineren. Vul voor dat je weggaat een x-aantal zakjes en neem deze mee voor onderweg. Zo heb je altijd een heerlijk vers hapje in je tas.

Squiz-herbruikbare-knijpzakjes-love4kidz-1

Tip: zet de Squiz zakjes rechtop in een apart vakje van je bijvoorbeeld luiertas en zorg dat ze niet ‘geplet’ worden. Zo zorg je ervoor dat de onderkant niet per ongeluk opengaan en een knoeiboel achterlaten in je tas.

Squiz | knijpzakjes | 3 exemplaren – leeuw, pinguin, olifant | €14,90 | kijk hier voor Squiz verkooppunten

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Squiz | herbruikbare knijpzakjes voor een gezonde snack"

  1. Love4kidz | Super Sunday Giveaway | Squiz Sophie de Giraf - Love4kidz says:

    […] Squiz herbruikbare knijpzakjes zijn een hit hier in huis. De testreview die we schreven was vol lof en positief. Hoewel we eerst best sceptisch stonden tegenover het […]

  2. Love4kidz | Super Sunday Giveaway | Squiz herbruikbare knijpzakjes - Love4kidz says:

    […] Squiz herbruikbare knijpzakjes zijn een hit hier in huis. De testreview die we schreven was vol lof en positief. Hoewel we eerst best sceptisch stonden tegenover het […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: