SS 17 | Primark gaat voor een Ibiza zonnige zomer

Bij de Primark gaat de zon lekker schijnen deze zomer. Hun zomercollectie neemt je mee naar een zonnig Ibiza strand in lichte washed jeans, wit kant, strohoedjes en heel veel pastelkleurtjes. Trek je slippers maar aan en gaudir.

Uitkijkend naar de zon, word ik van de zomercollectie van Primark heel vrolijk. In vrolijke pastelkleurtjes, strooien hoedjes en heel veel washed jeans krijg je gelijk een hippie zomer gevoel. Iets dat we allemaal wel kunnen gebruiken. Bloem in je haar en genieten van het zand tussen je tenen.

Romantische hippie meiden bij Primark

Kanten jurkjes, tule en zachte kleuren zorgen voor een romantische touch in de zomerse Primark collectie. Door deze meisje-meisje items te combineren met stoere gympen en lichte jeans items, zorg je toch voor een stoer hippie gevoel. Toch zijn meiden echt meiden in de Ibiza zomer van Primark. Kekke sandaaltjes in zilver, goud en pastelkleurtjes worden gecombineerd met A-lijn witte jurkjes. Met een bloem in je haar ben je in een keer helemaal klaar om op stap te gaan. Of je nu naar de stad, het strand of school gaat. Je bent altijd fashionable. Natuurlijk niet geheel onbelangrijk nog betaalbaar ook.

  • Wil je meer tips over hoe je betaalbare kinderkleding koopt? Lees dan ook deze blog

primark ss 17 zomercollectie love4kidz

Dandy’s op het strand

Een Engelse dandy wil ook wel eens naar het strand om daar de haren los te gooien. Dat moeten ze bij het Engelse Primark ook gedacht hebben toen ze de jongenscollectie voor deze zomer ontwierpen. Deze zomer gooien de dandy’s niet alleen hun haar los, maar ook hun schoenen uit en stappen ze vol zelfvertrouwen het strand op.

De collectie zit vol schattige lichtgekleurde blouses en shirtjes die perfect passen bij de stonewashed jeans en shorts. Zo verlang je heel gemakkelijk naar een warme zomer. Gecombineerd met een strohoed en een paar kekke sandalen en je creëert je eigen beach-dandy.

primark ss 17 zomercollectie love4kidz

Stoer en edgy

Ook zonder een voorliefde voor Ibiza, strand en zon kan je deze zomer bij de Primark terecht. Ben je een stoere en edgy bink of een urban fashionable meid dan kan je je deze zomer helemaal uitleven in collectie vol zwarte, witte en grijze items. Combineer ze met een opvallende cap of hippe tas en je bent klaar om op te vallen.

primark ss 17 zomercollectie love4kidz

primark ss 17 zomercollectie love4kidz

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: