SS 17 | Spaanse zomer met Mim-Pi

Fan van Spanje en dan vooral de flamingo? Dan is de zomercollectie van Mim-Pi deze zomer zeker een schot in de roos. Deze zomer kiest Mim-Pi namelijk voor warme, vrolijke, Spaanse invloeden in hun Spanish Rose zomercollectie

Rood met witte stippen, ruches en rode rozen … Het kan niet anders, dan dat je gelijk aan de Spaanse flamingo denkt. De rode jurk met ruches, de geborduurde bloemen en de grote witte stippen staan centraal in de zomercollectie van Mim-Pi. Dit oer-Nederlandse meisjesmerk zit weer een geweldige collectie neer waar mening meisjeshart harder van gaat kloppen.

mim-pi zomercollectie love4kidz ss17 spanish rose

Spanish Rose in collectie

De collectie van deze zomer heet niet voor niks Spanish Rose. De Spaanse roos staat centraal in de Mim-Pi zomercollectie. Een collectie voor prachtige meisjes (spaanse rozen) die graag opvallen en op en top meisje willen zijn.

mim-pi zomercollectie love4kidz ss17 spanish rose

mim-pi zomercollectie love4kidz ss17 spanish rose

In de zomercollectie van Mim-Pi wil je niet anders dan dansen en zwieren. De ruches zorgen voor extra beweging en zwierigheid. Welk meisje-meisje wil dat nu niet? De collectie zit vol van schattige rokjes en jurkjes en hemdjes met spaghettibandjes. Omdat elk item uit de collectie perfect op elkaar is afgestemd, is het eindeloos mix en matchen met de Mim-Pi collectie. Zo kan je helemaal precies die outfit samenstellen die helemaal bij jouw dochter past.

mim-pi zomercollectie love4kidz ss17 spanish rose

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: