SS13 | Beebielove Vive la fête

Beebielove viert een feestje: ze bestaan 5 jaar en dat vieren ze met een vrolijke zomercollectie ‘Vive la fête’ lang leve ‘wat gaat de tijd toch snel’. Beebielove viert dit heugelijke feit met een prachtige kleurrijke feestelijke collectie voor kids van maat 44 tot en met 104. Vier je mee?

Zelfs de aller-allerkleinsten kunnen zich deze zomer hullen in de vrolijke ontwerpen van Beebielove. De collectie is uitgebreid met maat 44 en 48 en loopt nu van 44 tot en met 62. Het thema voor deze kleine ontwerpjes is ‘Oud Hollandse rijmpjes en versjes’. Dit is het thema waarmee Beebielove zich vijf jaar geleden voor het eerst mee presenteerde. Een ijzersterk concept gemaakt van zachte materialen en een afwerking waar zorg aan is besteed. Iets dat heel belangrijk is voor de allerkleinste wondertjes onder ons. Roze, wit, grijs-melee en navy zijn de basiskleuren in deze collectie.

Vive la fête! Is er voor de meiden en jongens verkrijgbaar in maat 68 t/m 104. Het feestelijke thema komt goed tot uitging in kleurgebruik: veel rood, roze en hemelsblauw, en dessins: ruitjes, stippen en vrolijke bloemen. Dit alles wordt afgewisseld met een zomers fris wit en grijs melee. Wil je je outfit helemaal feestelijk afmaken? Kijk dan gerust even tussen de bijpassende accessoires.

Beebielove is verkrijgbaar in maat 44 t/m 104 voor zowel jongens al meisjes. Onder andere verkrijgbaar bij Kixx-Online Kijk voor meer informatie op Beebielove

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: