SS13 | Bobo Choses

Bobo Choses staat bekend om haar losse ontwerpen en krachtige haast kinderlijke illustraties. De zomercollectie past weer prachtig in dit plaatje. Petit Grocery Jean Gustav heet de collectie boordevol groente en fruit zit.

Kleine Kruidenier is de Nederlandse vertaling van de zomercollectie van Bobo Choses. En kleine kruideniers, dat zijn ze! De heerlijke ontwerpen staan dit jaar vol appels, peren, tomaten, paprika’s, wortels en citroentjes.

De ontwerpen zijn zoals we van Bobo Choses gewend zijn: ruim vallend, heerlijk draagbaar, duurzaam geproduceerd en eenvoudig. De fruitige illustraties doen de rest en zorgen voor een kleurrijke en hippe collectie.

De collectie is zo divers dat je er eindeloos mee kan combineren en ontwerpen op meer dan 1 manier kan dragen. Zo worden jurkjes rokken en kunnen shirts ook dienst doen als jurkjes. Door de kleuren met zorg te kiezen en de illustraties vriendelijk te houden ontstaat er een collectie die zowel stoer als lief kan zijn. Durf te mix en matchen, want daar leent Bobo Choses zich uitstekend voor. Stap uit je hokje en ga shoppen in Petit Grocery Jean Gustav van Bobo Choses. Wedden dat je verliefd wordt.

Bobo Choses is zowel voor meisjes als jongens in maat 3 mnd t/m 140. Prijzen variëren van €29,95 voor een romper tot €94,95 voor een jas. Bobo Choses is o.a. verkrijgbaar bij Joris en Juul  Kijk voor meer informatie op Bobo Choses

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: