ss13 | Caramel Baby + Child

Omdat Eva Karayiannis de manier van naar kinderkleding kijken wilde veranderen, begon ze vol enthousiasme Caramel Baby + Child. Een merk dat ouders wil laten zien waar het om draait bij kindermode. En vooral waar het volgens haar niet om draait: dure glitterige ontwerpen die onpraktisch zijn en massaproductie.

Caramel Baby + Child zorgt ervoor dat haar ontwerpen in kleine oplages wordt geproduceerd. De collectie bestaat uit modern simpele ontwerpen die er luxueus uitzien, maar  zorgen dat een kind, kind kan zijn.
Een mooie missie van Caramel Baby + Child. Die tot uiting komt in items met een vintage look. De kleuren zijn warm en net even anders dan anders. Hierdoor ontstaat een prachtige aparte collectie met een nostalgische twist.

caramel zomercollectie kinderkleding

Caramel | Citrus Sorbet

De zomercollectie van Caramel Baby + Child is voor meiden opgebouwd uit zachte oranje, diep blauw en bruin tinten. Prachtige jurkjes en broekjes met een typisch engelse knipoog. De kleuren worden afgewisseld met heerlijke bloemenprintjes. Stijlen zijn onderverdeeld in de series ‘Citrus Sorbet’, ‘Forget me Not’ en ‘Bluebell’. Citrus Sorbet is een serie vol geeltinten, bloemenprintjes en oranje tinten. Forget me Not is de nostaligsiche serie opgebouwd uit crème, wit, oudroze en diverse bruintinten. Bluebell staat vanzelfsprekend voor heel veel blauwtinten, zwart, rood en paartintjes.

caramel zomercollectie kinderkleding

Caramel | Bluebell

De jongens collectie zorgt voor een geweldige kleurexplosie. ‘Citrus Sorbet’ bestaat uit grasgroen, koraal rood en bruin tinten. ‘Forget me not’ is de serie in zachte grijstinten afgewisseld met zacht geel, wit, crème en zwart.  Kleurrijke knalkleuren vind je in de serie ‘Bluebell’. Kleuren als zwart, bloedrood en kobaltblauw voeren hier de boventoon. Deze kleuren vind je ook terug in stoffen met grafische prints. Hierdoor zijn de series onderling prachtig te combineren.

caramel zomercollectie kinderkleding

Caramel | Citrus Sorbet

caramel zomercollectie kinderkleding

Caramel | Forget me Not

Caramel Baby + Child | 0 tot 8 jaar | prijzen variëren van £29,- voor een paar sokjes tot £99,- voor een jurk

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: