SS13 | Charabia – voor prinsesjes in de dop

Alle meisjes willen ooit wel eens een prinsesje zijn  net als Amalia, Alexia en Ariane. Eleganza for Kids maakt dit mogelijk met de zomercollectie van Charabia. Een prachtig elegant exclusief merk dat speciaal voor deze prinsesjes in de dop is gemaakt.

Het Franse Charabia is een exclusief kwalitatief hoogstaand merk dat uitermate geschikt is voor feestelijke gelegenheden als een bruiloft, verjaardag of kroning. Ieder detail is tot in de puntjes uitgewerkt. De applicaties en lintjes geven de collectie een finishing touch. Gemaakt van honderd procent zijde, prachtig opengewerkt kant en heel veel tule. Zo maak je op elk fees teen bijzonder statement.

Charabia zomercollectie ss13

De damescollectie en de meisjescollectie hebben overeenkomsten. Zo vind je diverse jurkjes in beide collecties terug. Nu kun je samen met je kindje de wonderlijke feestwereld tegemoet gaan.

Charabia | verkrijgbaar in de maten 0 t/m 7 jaar | prijzen variëren van €91,- t/m €245,- voor een jurkje | te koop bij Eleganza for Kids 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: