SS13 | Filou and Friends

De zomercollectie Van Filou and Friends is wederom eentje vol kleur en strakke designs. Voor de jongens veel vestjes, blouses en chinos. De meisjes hebben prachtige A-lijn jurkjes, plooi-rokjes en schattige shirtjes. Een collectie voor jongens en meisjes van 0 tot en met 10 jaar.

De eyecatcher uit de collecties van Filou and Friends is zonder twijfel voor meisjes het geweldige witte jurkje met de groene bloemen. Sierlijk in haar eenvoud en klassieke snit.

Filou and Friends zomercollectie

Jongens zien we het liefst in het kleurrijke en grappige blousje met figuurtjes en de kekke oranje short. Hoe leuk ook met een stoere jeans en een leuk vest.

Filou and Friends zomercollectie

De kleinste Filou and Friends vriendjes zijn uber cute in het witte jumpsuit met de gouden sterretjes, gecombineerd met een gouden vestje.

Wij zijn vriendjes Filou and Friends!

Filou and Friends | verkrijgbaar in de maten 0 t/m 10 jaar | Alleen verkrijgbaar in de Filou and Friends store | kijk voor meer informatie op Filou and Friends 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: