SS13 | Franky Grow

Kleur, gekke ontwerpen en veel kunstzinnige details, dat is waar het Japanse Franky Grow voor staat. Durf jouw kindje op te vallen, dan zul je zeker blij worden van deze fel gekleurde collectie.

De zomer is er een die bol staat van kleur en vrolijkheid. Tenminste als het aan Franky Grow ligt. Hun zomercollectie draait namelijk om felle zonnige kleuren. Niks ingetogen, sereen en rustig. De collectie van het Japanse Franky Grow knalt je echt tegemoet. Knalgeel, felgroen, neon-roze en dat allemaal gecombineerd met strakke strepen en bollen. Horizontaal, verticaal, diagonaal, als ze maar spreken en mogen opvallen.

Naast kleur en dessin gaan ze bij Franky Grow nog verder buiten het hokje. Ook de ontwerpen zijn voorzien van een kunstzinnige touch. Zo zijn jurkjes voorzien van grote zakken, draag je een grappig pofbroekje met een grote strik over je legging en zijn veel shirts en tunieks voorzien van een gekke afwijkende vorm. Mix & Match deze collectie tot je je eigen stijl hebt gevonden en laat zien wie je bent.

Wij worden heel vrolijk van Franky en haar kunstzinnige crew!

Franky Grow is verkrijgbaar bij Broer & Zus in de maten 98 t/m 122. Prijzen variëren van 59,95 voor een shirt tot 119,- voor een vestje. Kijk voor meer informatie op Franky Grow

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: