SS13 | Gro & Sprout by Gro

Laat de zomer maar beginnen. Wij hebben heel veel zin om de nieuwe collecties van Gro en Sprout by Gro te bewonderen. Heerlijke zonnige ontwerpen in helder gele kleurcombinaties. Let the summer begin!

De zomercollectie van Gro is voor meisjes van 0 tot 10 jaar en staat boordevol zonneschijn. Alle ontwerpen ademen de zomer. De items zijn luchtig, ruim vallend en gemaakt van soepele stoffen die heerlijk rond het lichaam vallen en zo voldoende bewegingsvrijheid geven om optimaal te genieten, te spelen en te beleven.

SS13 Sprout by Gro

De zachte pastels maken de collectie van Go ideaal om eindeloos mee te combineren. De eenvoudige, maar prachtig sierlijke prints zorgen voor opvallende details. Geen poespas of opsmuk. In de ontwerpen van Gro dans je de zomer tegemoet.

Sprout by Gro collectie is voor alle meiden die te groot zijn voor meisjeskleding en nog geen ‘dame’ willen zijn. Ook hier vinden we de warme gele zomertinten afgewisseld met donkerblauw en ecru. Ideaal om een warme zomerdag op het strand door te brengen, want ook aan een bikini is gedacht. Ook in de collectie van Sprout by Gro vind je geen moeilijke ontwerpen en opsmuk. De designs zijn eenvoudig, ideaal te combineren en draagbaar.

SS13 Sprout by Gro

We love it!

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op Gro Company

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: