SS13 | Il Gufo | Italiaanse zomer

“Het is zomer … Maar dat is geen reden om je te hullen in strandkleding”, dachten ze bij Il Gufo toen ze de zomercollectie ontwierpen. In deze collectie vier je vakantie in prachtige zomerjurkjes en klassieke shorts met een kekke polo en sierlijk colbert. Il Gufo viert een Italiaanse stijlvolle zomer.

Kleurrijk en stijlvol dat omschrijft in 2 woorden de zomercollectie van Il Gufo. De ontwerpen zijn voorzien van heldere kleuren en vrolijke prints. Rood, navy blue, zacht roze en mosterdgeel zijn de hoofdkleuren deze zomer. Met de kleine BB-ruit en het navy-witte streepje doet het Bretons aan. Of je nu kleding zoekt voor een speciale gelegenheid of zomaar de zomercollectie van zoon en dochter wilt aanvullen, de items van Il Gufo zijn zeker de moeite waard.

SS13 Il Gufo kinderkleding

Meisjes mogen zich verheugen op een keur van fladderende zomerjurkjes in de helderste kleuren. Hier zal een prinsesje jaloers op zijn.

Boys zijn kleine dandy’s in de ontwerpen van Il Gufo. Colbertjes met en zonder ruit of streep, pantalons en shorts in zacht blauw en mostergeel. In deze items staan ze zeker hun mode-mannetje.

SS13 Il Gufo kinderkleding

Il Gufo | verkrijgbaar in de maten 0 t/m 14 jaar | prijzen variëren van €49,- voor een shirt tot €145,- voor een blazer | onder andere te koop bij LittleOne  | Kijk voor meer informatie op Il Gufo 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: